Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nešťastně provdaná žena chce za každou cenu zabránit rozpadu svojí rodiny. Musí proto zastavit anonymního vyděrače, který hrozí, že odhalí její tajemství. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (11)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Výborné! Poliaci vedia točiť skvelé filmy, čoho dôkazom je aj Moje wspaniałe życie. Nešťastná učiteľka stojí na rozcestí v manželstve, no aby toho nebolo málo, tak po jej romániku s kolegom sa tu objaví aj nečakaný anonymný vydierač. Príbeh mal prirodzený spád, ale po celú dobu neklesá na zaujímavom stvárnení a sledovanie emocionálneho stavu ústrednej postavy ťahali celý dej dopredu. Navyše, po celý čas visí vo vzduchu otázka, Kto stojí za vydieraním Joanny? Rozuzlenie ma vcelku prekvapilo... ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Nezabavne, nepresvedcive, neprijemne a prazdne.  Nazev filmu je minen ironicky. Pani musi byt matka, dcera, manzelka, ucitelka. K tomu krize stredniho veku a dum nacpany rodinnymi prislusniky. Spolu se stagnujicim manzelstvi je to dost na to, aby se citila mizerne. Jeji stara matka zije v komfortu prazdneho bytu. Nekteri lide, kteri chteji zdrhnout z rodinnych zavazku, nemaji moznost druheho bydleni. ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Další film na téma znuděné a znechucené paničky, která hledá potěšení jinde. Viděno x krát a v mnohem povedenějších variacích. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Tak slibný první dvě třetiny filmu a tak bídný finále… To je škody, to je škody… Hereckou účast Jarka Nohavici vnímám jako jistou poctu zejména jemu samotnému, ale i české kultuře jako celku a začínám to brát málem jako neodmyslitelnou součást polských filmů. Bohužel jeho part řadím mezi momenty, které mi tento film celkově pokazily- opakovanou vložku s jeho figurou jsem absolutně nepochopil. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Tohle mě Netflix narval do romantických filmů, comž překonal i můj cynismus, protože tohle je romantické asi stejně jako Česká televize nezavislá. Chování hlavní hrdinky jsem vůbec nerozuměl, podle mě se chovala jako krává a to úplně ve všech oblastech kde působila. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama