Reklama

Reklama

Nejúžasnější videa světa

(pořad)
  • Česko Neuvěřitelný svět katastrof (více)
všechny plakáty

Nejúžasnější videa světa jsou klipy, ve kterých jsou lidé blizoučko smrti, ale přežijí. Zajímavé je, že se pořad skládá z amatérsky natočených videí. Vždycky na konci je komentář toho člověka, který málem zemřel. (Vojtino)

Recenze (91)

Ichabod 

všechny recenze uživatele

Sledovat jak si (převážně) Američané rozbíjí držku, nebo udělají macho gesto a jdou vstříct velmi pravděpodobné smrti mne dokáže bavit celkem dlouho. Ovšem, když se místo macho effectu dostaví panická hrůza a řev "call my mooom pleeeease" tak pak je to teprv divácká euforie! - A taková tu žalostně chybí. Bohužel na youtube a internetu obecně najde člověk mnohem lepší videa a hlavně bez stupidních komentářů moderátora, kterého ještě v české verzi dabuje Vladimír Čech (šílený vopruz bez talentu). Takže nevadí mi, že toto je po "Cop show" už asi dvacátá verze všemožných reality show, ale vadí mi malá atraktivnost zvolených videií. ()

Ravi 

všechny recenze uživatele

V drtivé většině případů videí si říkáte, že kdyby všechno probíhalo podle předpisů nebo alespoň podle zdravého rozumu, žádné video by nevzniklo. Budiž tenhle pořad oslavou blbců, kteří nám ukazují, jak to nedělat (například vyhození velryby do vzduchu - koho by napadlo, že kusy masa budou padat na přihlížející :-DD). Komentář k videím a neustálé opakování jedné situace střihem dokola je na překážku. Občas ale videa opravdu stojí za shlédnutí a někdy jsem se dokonce válel smíchy, takže 45% = 2/5 ()

pfa 

všechny recenze uživatele

Zdokumentované různé nehody a příhody, někdy spíše k pousmání, respektive s dobrým koncem, někdy dosti husté. Každopádně trochu mi nesedí ten název, slovo úžasné si teda překládám poněkud jinak... [5/1O] ()

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Zajímavý seriál s mnoha zajímavými videi, ale vše se to chrlí jedno za druhým sem tam nějaká blbost atd... pořád dál a dokola.. Je to ve finále vcelku únavné 3z5 ()

BluT odpad!

všechny recenze uživatele

Po několikerém zhlédnutí snižuju hodnocení na odpad!, protože ty videa jsou blbý. A nudný. A na internetu najdete spoustu lepších, bez pitomejch (extrémně často se opakujících) komentářů o tom jak byli všichni blízko smrti a jak to bylo strašný. Po chvíli se to fakt ohraje. Fakt hodně ohraje. Ale nejvíc mě dostává ten název. To mi připomíná videa na Youtube, kde napíšou: "jó tohle je fakt nejhustější über video co kdy existovalo" a pak je tam záběr na hovno. Doslova. A oni si to dovolej pouštět v televizi. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Jednou něco vybouchne, pak se zase něco zřítí, někdo spadně. No ale, že bych si kvůli tomu musel zapínat televizi a s otevřenými ústy sledovat každou vteřinu, to rozhodně nehrozí. Spíše naopak, párkrát a dost. ()

blues 

všechny recenze uživatele

tohle je sice zajímavé, dechberoucí, úctyhodné, ale čumět 5x dokola na 8 sekund dlouhý klip je fakt nuda, o to víc, když se jedná o video v otřesné kvalitě. A to jich někdy zařadí za sebe třeba 20 a koukat an to hodinu? ani náhodou... ()

Schuldiner 

všechny recenze uživatele

Čas od času se na to mrknu, spíš jen náhodou..když na to narazím, ale opravdu mi nepříde úžasné, když někde něco bouchne a někdo se popálí, někdo si zlomí páteř a podobně... A proč každý video opakují sedmkrát? Kdyby to alespoň jinak pojmenovali..a jinak zpracovali..a ten komentář vždycky.. No, celý bych to překopal. Použil bych ty videa jen jako odstrašující případy! 33% ()

Blazin 

všechny recenze uživatele

Některá videa jsou úžasná, ale některá zase stojí minimálně za nic. Opakování stokrát jednoho záběru je taky dost trapný a ten komentář je příšernej. ()

klokyn 

všechny recenze uživatele

Dosť husté videá, ktoré spôsobujú zimomriavky. Nechcel by som zažiť nič z toho, čo bolo v tomto programe odvysielané. ()

Heero 

všechny recenze uživatele

Dost často se stává, že tam uvidíte video staré jak Metuzalém, a pokud jste alespoň průměrný uživatel internetu, tak tady v podstatě neuvidíte nic nového. Navíc každé video uvidíte 20x s komentářem vhodným k zeblití. Ale jo, jedna hvězda za snahu. ()

Reklama

Reklama