Reklama

Reklama

Hon na čarodějnice: Za lásku a svobodu

  • Německo The Witch and the Ottoman (více)
Trailer

Obsahy(1)

V temném světě násilí a lží osvobodí Osman odsouzenou čarodějnici z hranice, aby s ní začal nový život. Ten ale nebude jednoduchý... (TV Prima)

Videa (1)

Trailer

Recenze (6)

Marze 

všechny recenze uživatele

Pekna stylizovana zanrovka z Nemecka se sklonem k lehke komedii (mozna nechtene). Pekne zahrana Xenii a Erkanem. Prostredu a zvlastni efekty take ok. Trochu spadnul retet motivace film dokoukat. Pritom pribeh mel pribeh mel potencial. Hlavne kvuli slabym dialogum a hroznemu konci davam 30%. Zde by se hodil zert z nemecke komedie roku Uz je tady zas, kde probuzeny Hitler vyjde na ulici se stanky rychleho obcerstveni a prohlasi "Nevedel jsem, ze se Turecko take zapojilo do valky a ze ji dokonce vyhralo". ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Kostýmy super, duch doby a atmosféra tiež celkom vyšla, ale príbehovo to je dosť prázdne. Celé sa to tlačí len na ukážku náboženského útlaku a na jeho pozadí je romantický príbeh multi-kulti. A áno, tie spomalené zábery tu nemuseli byť. Alebo vlastne museli. Inak by mal film asi 50 minút. ()

Reklama

mira007 

všechny recenze uživatele

Komisař Rex Gedeon Burkhard jako šlechtic, který ve svém revíru honí jednoho Turka a Xenii Assenza obviněnou z čarodějnictví. Fajn dobový vizuál, výborný Gedeon, pěkné kostýmy a zajímavý námět, ale celé to sráží scénář, který je rozsahem obsahu na úrovni Večerníčku a provedení na úrovni inteligence a žánru jihoamerické telenovely. A ta televiznost za pár euro, kdy tam běhá pět lidí taky snižuje hodnocení. Závěrečná tak nějak okopírovaná z temnějšího Sletu čarodějnic (2020), je zajímavá. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Nad mučením a súdom prevláda romantická linka medzi turkom a čarodejnicou. Skoro až rozprávkovo natočené, pre deti, nie ako reálny študijny materiál. 1 z 5 ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 3/10 ... Vizuální stránka: 5/10 ... Soundtrack: 4/10 ... Didaktický potenciál: 2/10 ... Celkový dojem: 3/10. ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama