Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Harald zariskuje a padne přitom do spárů Pečeněhů. Olaf vyrazí hledat Jomsborg a pomůže mu přitom nečekaný spojenec. (Netflix)

Recenze (3)

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nebyl jsem si jistý, jestli bude fragmentace na tolik dějových linek fungovat po celou sérii, abych byl nakonec rád, že se to tak dodrželo. Ani nevím, koho jsem si takhle ke konci oblíbil víc, i z Leifa se postupem stala fakt skvělá postava. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Děj se hned od začátku drží jedné linky (Rusko) a navazuje přímo na vodopád. Do guláše se zapojilo další etnikum, ale do lokace i času to sedí. Takže to nepůsobí komicky. Tedy do té doby než dvě silné ženy vydrbou s celou tlupou zmíněných Turků. To byla solidní bžunda. Díky nové inspiraci na Wikipedii dostal scénář další postavu (co měla zemřít až v 1050 :)) a v rámci dramatu se postaral o další vtip (ještě že ta řeka šla záhybem okolo správného místa). Každopádně se potvrdilo, že držet se jedné (silné) linky je mnohem lepší než to strojové přeskakování. Celých 35 minut! A to mě třeba ocenit - jde o nejlepší epizodu řady. Zbytek je samozřejmě žumpa s pipkou. ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama