Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Leif navrhne odvážný útok na Londýn a Emma s Godwinem se bojí, že ho jejich suverénní a tvrdohlavý syn na trůnu kvůli svojí lehkomyslnosti nedokáže odrazit. (Netflix)

Recenze (5)

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Everybody surfin, surfin JúEzéJ :-D....keď priplával kapitán Cook v roku 1770 na Havajské ostrovy objavil tu prvých surferov...iba 600 rokov predtým ich predbehli pohania Vikingovia ktorí opäť celému liberálnemu svetu ukázali akí boli kresťania, hlavnie s lukmi na veži tupí... omfg. ()

Reklama

Petr.Kocfeld 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mně se to docela líbilo.Bitva a prostředí velmi dobré a tato epizoda je dobrá a atraktivní.Dávám 3 hvězdy a 60 procent.Bitva to byla mezi Anglií a Vikingy a tato bitva se odehrávala na jistém mostě,který oni Vikingové zničili a pobili Angličany,kteří byli jejími úhlavními nepřáteli...Vikingové si také před bitvou postavili Drakkary a poté je v bitvě použili.Vikingové porazili v bitvě Anglického krále a Anglickou lady.Bitva to byla velkolepá a krutá. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Věděl jsem dopředu s brutálně klesajícími čísly okolních epizod, že tady půjde o tu zdaleka nejlepší a konečně jsem se přesvědčil, že tomu tak je. Sice mě čeká ještě druhá půlka série, nad kterou vůbec nechci lámat hůl, ale uvidíme, jestli se alespoň v mých očích kvalita udrží. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Emma je prostě kingoška jak má být :). Jen Škoda toho castingu (opět). Proč musí hrát Francouzku Němka? To je ale jen drobná špička ledovce, který tuto epizodu nijak nezastínil. Epizoda jako taková funguje a protože se odehrává ze 100% v Anglii a je neskutečně dynamická a i přesto, že je jí Harald na beton neúčastnil (byl mu rok), dávám také plný počet. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama