Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zasmějte se s komiky jako Jerry Seinfeld, Leslie Jones, Kevin Hart nebo Hannah Gadsby. Výběr toho nejvtipnějšího z komediálních speciálů od Netflixu za rok 2020. (Netflix)

Recenze (6)

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Jak jsem rozmazlený Kevinem Hartem, tak mi tohle přijde občas trapné a na půl plynu. Asi to rovnou přelítnout a pustit si Harta rovnou, protože tohle se svým názvem moc nesedí. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Dost slabé, ani jeden z výstupů mě nějak zvlášť nerozesmál. Zajímavé je, že se tu vůbec neřeší události roku 2020. Radši si pusťte Sincerely Louis CK z loňského roku. ()

Reklama

Kopi1 

všechny recenze uživatele

Nudné a povětšinou trapné, za celou show jsem se zasmál max. jednou a vždy tak jednou ze čtyř účinkujících jsem se pousmál. Vtipy žen, u kterých se sází většinou na vulgaritu a donucený smích, jsem měl chuť přeskočit. Mužské vystoupení také velmi slabé (nejvíce pobavili asi Indové), ale dalo se to aspoň trochu poslouchat na rozdíl od ženského vystoupení. Zůstanu u staré dobré klasiky Dylana Morana. ()

kolly13 

všechny recenze uživatele

Nabídka pro diváka šáhnout alespoň po jednom z komiků a u mne se povedlo, Harta si pustím. Ale jinak nuda jako blázen, takže "the best" se nekoná. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Väčšina vystúpení je afektovaná a vulgárna, no a samozrejme prodemokratická, liberálna, tak ako si to Netflix žiada. Navyše sa väčšina týchto komikov sama smeje na svojich vtipoch, nedokáže udržať poker face, normálne sa sami rozrehocú ešte predtým než vyslovia pointu. ()

Reklama

Reklama