Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Majitelka baletní školy v malém městečku je požádána svým bratrancem, který pracuje pro hokejový klub New York Rangers, o pomoc. Jenna má pomocí baletu vyléčit vážné zranění špičkového hokejisty Ryana "Coop" Coopera. Jenně se do tohoto podniku zprvu vůbec nechce, ale zvýšení nájmu a aktivity konkurenční baletní školy, která jí krade žáky, Jennu donutí nabídku vzít. Cooper skutečně dorazí k Jenně domů. Ta ho chtěla ubytovat ve svém domě pro hosty, ale protože ve chvíli, kdy hokejista dorazil, zrovna nebyla doma, dochází k prvnímu nedorozumění. Coop je přesvědčen, že v domě, ke kterému našel klíč pod rohožkou, bude bydlet. Proto se pohodlně rozvalí v Jennině obýváku. Jenna sice Ryana po svém příchodu přesune do domu pro hosty, Ryanovi se to ale moc nelíbí. Začínají hodiny baletu. Coop ale není z těch, kteří by věřili, že balet mu může pomoci vyléčit jeho zraněný kotník. Proto také hodiny nebere vážně. Jenna je ale trpělivá a vstřícná, a tak Coopa postupně získává pro cvičení… (TV Nova)

(více)

Recenze (6)

silentname 

všechny recenze uživatele

Hallmark vstupuje do nového roku s filmom "Taking A Shot At Love". A vyzerá to tak, že veľká hviezda môjho detstva svoju kariéru očividne tiež viac posunula do televízie. A ak neviete, kto je Alexa PenaVega, je treba si niečo doštudovať. Ale o to tu nejde, my chceme vedieť ako dopadol film. Pravdou je, že celkom uspokojivo. Označil by som ho za príjemne nenásilný, snaží sa vyhýbať trošku jednotlivým klišé, no nebráni sa aj menšej dávke nejakého toho humoru. Musím povedať, že stretnutie Jenny a Ryana je podľa mňa veľmi dobre spracované. To ma úprimne pobavilo. Film síce nevybočuje nejako z tradičných ciest, no minimálne sa ich snaží urobiť o niečo zaujímavejšie. Nemáme tu žiadnu zbytočnú hádku na záver. Veci sa vyriešia podľa mňa skutočne veľmi zaujímavým kompromisom. Alebo štýlom, že nemusíme si vybrať jednu cestu. Môžeme to nejako skĺbiť a byť spokojný. Záverečné baletné číslo podľa mňa decká odtancovali veľmi dobre. A pôsobilo to skutočne. Natočené je to schopne, herci sú dobrí a obdivujem Alexu ako sa jej podarilo dospieť do skutočne veľmi peknej ženy. Pre mňa je to síce romantický film na jedno pozretie, ale myslím si, že je vo svojom žánri spracovaný dobre. Ak máte radi TV romantiku, čeknite si ho. Myslím si, že budete spokojní. Hodnotenie: B+ ()

angel74 

všechny recenze uživatele

Ani poměrně sympatická ústřední dvojice nezachrání tuhle veskrze předvídatelnou romanci. Když však přijmu fakt, že jde o takovou moderní červenou knihovnu, dá se to přežít bez větší újmy na duševním zdraví. Navíc tedy Luke Macfarlane tančící v baletních piškotech a přiléhavém oděvu opravdu stojí za podívání. (45%) ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Oproti ostatním Hallmarkům má Útok na lásku výhodu v hlavní dvojici. Macfarlane i PenaVega jsou sympatičtí, hezcí a spolu jim to sluší. Všechno ostatní je samozřejmě omáčka, kterou uhodnete po 10 minutách. Rozhodně jsem ale na druhou stranu viděl mnohem hůře stravitelnější romantický tv filmy. Mohli si ale odpustit ty "sportovní záběry". ()

Heywood 

všechny recenze uživatele

Alexa PenaVewga je tak frigidní, že jí tu zamilovanost prostě neuvěříte. Ostatně závěrečný povinný polibek hovoří za vše. Luke to prostě sám odehrát nemohl a ten politicky korektní páreček se sice snažil, ale ani to nestačilo. 40% a to romantickým filmům fandím. ()

wdc 

všechny recenze uživatele

Mohlo to být méně strojené a působit méně rozpačitě. Z toho důvodu jsou *** dost. Navíc děj nebyl příliš zajímavý. ()

fafejt001 

všechny recenze uživatele

TAKOVÁÁÁÁÁÁ   pěkná   pohádka    o  tom  -  jak  hokejista  Ryan    ke  štěstí  přišel  . Alexa   vypadala   stále   jako  by  šla  na  molo  ,  tedy  přehlídkové  .  Stále  upravená  ,  usměvavá  , pěkně  oblečená  ,  vždy   přátelská  ,  chápavá  a  v  neposlední  řadě -  krásná   ženská  !  Prostě  -  SCIFI  .  Natočeno  to  bylo  asi  pro  děti  a  mládež  .  Místy  až  fakticky  nereálnéééé .   Díky   těm  dvěma  sympatickým   hlavním  postavám  ,    dám  dvě  hvězdy  .  Pokud  by  si   ovšem  holky   trochu  pohráli  se  scénářem  a  bylo  to  více  reálné  ,  dal  bych  i  tři  . Ale  i  tak  po  náročném  dni ,  to  bylo   takové  příjemné  zklidnění  .  Takže  dvě  a půl  . Jo  a  ten  Luke   a  Alexa  by  se  k  sobě  hodili  .  Držíííím   palce  . ()

Reklama

Reklama