Reklama

Reklama

VOD (1)

V přímořském městečku dojde k napadení mladé dívky a místní expert na bezpečnost i jeho rodina musí ustát příval lží a tajností, které vyplavou na povrch. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (10)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Kvality italského filmu u mě už nějaký čas určuje Paolo Sorrentino. Všechno, co se mu ani nepřibližuje, si nezaslouží pozornost. Bezpečí je nudný, nezáživný, místy až otravný thriller, který přesně splňuje to, co kvalitnímu filmařskému řemeslu chybí. Slabý podprůměr, který se v seznamu Netflixu rychle ztratí. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Kto očakáva thriller, bude každopádne sklamaný a naozaj neviem, prečo má film túto nálepku. Ono je to dráma. Dráma o nefungujúcich vzťahoch a tajomstvách v jednom prímorskom mestečku. Vzhľadom na väčší počet postáv je stopáž pochopiteľná a ono sa to celé skĺbi a odhalí až na konci. Nie zlý film s ponaučením, že dnes sa už neskryjete pred ničím. Všade pozerá Orwellov Veľký brat cez kamery. ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Velmi křehké vztahy po italsku s nádechem násilí. Tak, že dáme si charakteristiku postav Postava jedna je dcera co viděla v 7 letech na kolotočích chlápka jak močí a líbilo se jí to (pravděpodobně byla asi jiná, ale budiž) její matka z toho udělala aféru, že ji chtěl znásilnit a to mu zničilo kariéru později se z ní stala lehká žena (ať pořád nepoužívám to slovo na k) a šoustala s učitelem co byl rozvedený  a šoustal s dalšíma x studentkama .  Postava dva je otec té dcery sekuriťák (ve stylu, že instaluje do baráků kamery a dívá se na to) co je rozvedený a šoustá na tajňačku jinou ženskou skoro všichni o tom ví (až na tu bývalou a jeho dceru ), ale nikdo jim to neřekne  Postava tři je ženská co šoustá s tím sekuriťákem a má z předchozího vztahu dvě děcka   Postava čtyři je syn té ženské co si vodí do domu jakéhosi pracháče ženské a tam je šoustá na to se dívá ten pracháč dává mu za to prachy a dělá si u toho dobře  Postava pět je pracháč co nemá rád, když se ho někdo dotýká (ono to má dokonce i název haptofóbie) a platí postavu čtyři , aby si vodila do jeho baráku ženské a šoustala je tam. Postava šest což je bývalá sekuriťáka co kandiduje na starostku a má dobrý vztah s postavou pět jelikož jí financuje kampaň Postava sedm je chlápek co byl obviněný ze znásilnění postavy jedna to mu zničilo kariéru. Ta postava vypadá jak bezďák spí na lavičkách ačkoliv má barák a dceru ačkoliv vypadá, že by se nedokázal postarat ani o umělou kytku  . Těmhle postavám ´´změní,, život dcera postavy sedm , kterou někdo zmlátí. Film má brutální stopáž (minimálně o hodinu zkrátit) a většinou  jen sledujeme chlápka jak čumí do kamerových záznamů (po 5 minutách to přestane bavit) pak se to začne řešit a na konci někdo umře  (je to jedna z těch sedmi postav nebude spoilerovat, která) a máme konec. 40 procent ()

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Bez "Cira" bych to fakt nedal.Pravda,vypadal zde,že má nějaký to kilo nahoře,ale to vlastně by nebylo nic hroznýho.Film místo aby měl tah na branku,tak Vás unudí na první dobrou.Kriminální nota se začíná snad lepšit až na konci,ale už jenom rodinné trable a že já mám rád tuhle a dcera chrápe s učitelem je na papíře možná zajímavý,ale ve filmu to vůbec nefunguje.Jako ten securiťák,že odhalím kdo to vše udělal je trapný a laciný.Nevím jestli předloha už je tragická nebo vlastně náměť,který se kope do zadku od samého začátku.První půlka je doopravdy kafíčko s malíčkem a až poslední půl hoďka,která začíná krystalizovat má nějaký parametry s pojmem jako thriller,ale dvě hodiny je safra moc a zbytečná.Z těch postav vlastně vůbec nic nedostanete. Italskou notu jsem čekal o parník lepší,ale zde doopravdy nžádná přidaná hodnota není.Film si pustí většina snad jen díky Ciru,kde se herec proslavil v sérii Gomorra .Ani jim tenhle kousek nedoporučuji,protože Marco D´Amore nehraje zrovna slavně.Film,který zuby nehty dodíváš,když přežiješ začátek a pak ho setřeš na CSFD:)35% ()

gggggg 

všechny recenze uživatele

Moderný taliansky film ma znovu sklamal. Bolo to väčšinou nudné, veľmi veľa postáv na mňa vyrútili naraz, až som sa v nich stratil. Dejovo tiež slabé, tri štvrte filmu to je len behanie hlavného hrdinu z miesta na miesto a sem tam si pichne. Film si nevytvoril žiadnu atmosféru a herci  pôsobili ako by boli z ochotníckeho súboru. Zaujala iba posledná pol hodinka, keď sa začal vysvetľovať dej filmu a mne ako divákovi svitla nádej, že sa dočkám konca. Nakoniec ten záver bol dobrý a nemusím udeliť najnižšie hodnotenie. ()

Zajímavosti (2)

  • Natáčení začalo 20. ledna a skončilo 29. února 2020. Natáčelo se ve Forte dei Marmi a v Pietrasantě v Itálii. (SONY_)

Reklama

Reklama