Reklama

Reklama

VOD (1)

V tomhle prequelu k Armádě mrtvých přemluví tajemná žena bankovního úředníka Dietera, aby jí pomohl vyloupit údajně nejbezpečnější sejfy v Evropě. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (214)

Timak 

všechny recenze uživatele

Dobrý. Naprosto funguje jako samostatný heist film, který potěší lokací Prahy, která nesupluje žádný východní městečko. Navíc zde hraje vcelku podstatnou část příběhu. Naprosto ale selhává jako prequel. Absolutně dementní zombie vložka. Zcela uměle napasovaná debilita. Jo a Stuart Martin jakoby z Jackmanovi z prdele vypadl. Že by to mohl být novej (mladší) Wolverine? Charisma a svaly na to má. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Jebnutý som v prvom rade Ja, lebo mi viditeľne nestačí dočítať sa v komentároch, že toto nie je žiadny horor. Čo z duše fakt nenávidím, sú tieto prijebané teen snímky (okrem tých krátkych z pornhub) námetovo o drogách, respektíve nesúce sa presne v totožnom duchu, ako v tomto prípade, o nepolapiteľných čorkároch so schopnosťami Bruce Leeho či Alberta Einsteina. Kurva keby tu bola aspoň štipka z horor žánru, ale toto je asi taký prequel k “Armáde mŕtvych”, ako je Star Trek pre Star Wars. Moja chyba, no nemilosrdný budem tak či onak, lebo nemám rád keď niekto ojebáva, respektíve sa baví na môj účet. Toto NIE JE ŽIADNY HOROR, toto je čistá trapárna .. ()

Reklama

wikked 

všechny recenze uživatele

Matthias není špatný herec ani režisér, ale béčkový scénář nemá šanci zaujmout. Kromě ústřední dvojice jsou postavy naprosto zapomenutelné a "heisty" mají asi tolik nápadu a napětí jako recept na bábovku - prostě vlezem do banky zadníma dveřma, otočíme párkrat kolečkem a voilà. Za Dieterovy sluchové skills by se nemuseli stydět ani netopýři - odemykání sejfu za jízdy v náklaďáku je někde na úrovni Fast & Furious 9. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Do scény v náklaďáku to byla milá blbina, pak už jen idiocie. A to mě celkem zamrzelo. co mě také nepotěšilo je šňůra kokotin (př. pan Interpol sebere v Praze někomu Mercedes a jezdí s ním ještě dalších několik dní…). A mimochodem - vzkaz pro Ridley Scotta: takhle nějak se dělá prequel. Ne to co předvedl v Prometheovi… ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

solidní komediálně akční heist movie,kterému ale podráží nohy nedotažený scénář a zbytečně natahovaná stopáž,díky které přijde zhruba v polovině o do té chvíle slušné tempo.První loupež je zábavná,druhá i díky Praze celkem taky,ale po ní přijde (ne)potřebný zvrat,začne se víc kecat a pak už Army of Thieves kulhá na obě nohy a třeba celá ta legenda o Wagnerových trezorech,která je zajímavá,nakonec vyšumí do nikam.Přitom obsazení je fajn (snad s výjimkou hlavního agenta Interpolu,který působí jakoby sem spadl z druhořadé francouzské komedie) a přiznaná béčkovost by vůbec ničemu nevadila...60% ()

Galerie (54)

Zajímavosti (10)

  • Jako centrála Interpolu, která se ve filmu nachází v Lyonu, posloužilo kongresové centrum na Vyšehradě. Natáčelo se i na jiných místech Prahy. (paragonb)
  • Jedná se o prequel filmu Armáda mrtvých (2021) a zároveň o druhý film, ve kterém herec Matthias Schweighöfer ztvárnil roli Ludwiga Dietera. Zajímavostí je, že zmíněný herec se ujal i režie. (EMMY)

Související novinky

Armáda mrtvých se oficiálně dočká dvojky

Armáda mrtvých se oficiálně dočká dvojky

23.07.2021

A je to oficiální. Netflix potvrdil, že nedávný akční zombie thriller Armáda mrtvých od režiséra Zacka Snydera dostane pokračování. Snímek měl již před premiérou potvrzené dva prequely, hraný Army of… (více)

Reklama

Reklama