Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Akční film z prostředí japonského pouličního gangu. Film ve stylu Johna Woo- velká akce, zpomalené záběry, humor a výborná hudba! Napínavá akční podívaná, nabitá tou nejmodernější taneční muzikou, vás zavede do světa zločinu, intrik a podvodů. Vůdce známého gangu zkřížil cestu nesprávným lidem. Nyní jsou mu v patách - nepřátelský gang, policie a jeden z nejvlivnějších lidí ve světě černého obchodu. Všichni doufají, že je k němu neprozřetelně dovede jeho krásná přítelkyně Macy. V této vysoce riskantní hře hráči nejsou těmi, kterými se zdají být a pravda vyjde najevo až v té nejposlednější minutě filmu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (19)

Shit 

všechny recenze uživatele

Taková pohodovka evidentně s chutí natočená, která dokáže zabavit téměř všim, co se tam objeví, ať už to byly dialogy, fóry, příběh, akční sekvence nebo skvělý souboje sázející spíš na zábavnost provedení než na um herců (to neznamená, že by Tony Leung a Ekin Cheng byli nějaký neschopný šašci, to rozhodně ne), což se bezezbytku povedlo, tak zábavnou choreografii sem dlouho neviděl. ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Velice povedený snímek z produkce Golden Harvest Company, která produkuje akční filmy už nějaký ten rok. Díky poměrně hvězdnému obsazení, dobře odpracovaných bitek s vtipným podtextem a příběhu plného zvratů, který měl rozvíjející se děj, se jedná o výbornou akční zábavu v lepším stylu. 65 % ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to úplne priemerná akčná komédia. Má iba priemerný príbeh o mladej žene z Hong Kongu, ktorú japonský snúbenec opustí a tak sa ho spolu s kamarátom vydá hľadať do Tokia, tam sa spoja aj s Hong Kongským detektívom, ktorý tam žije, ale na každom kroku im robí problémy miestna mafia, do ktorej patrí aj jej snúbenec. Podobne priemerné je aj spracovanie, film pôsobí svižným dojmom, tu sa stále niečo deje a celý čas sa to nesie v takom oddychovom duchu, nech sa práve deje čokoľvek, ale dej nie je dostatočne zaujímavý, vôbec sa mu nedarí upútať, tých lepších situácií je tu len pár a aj to až v druhej polovici, jednoducho dá sa na to bez problémov pozerať, ale nič viac. Akcie je tu plno, ale moc ma nezaujala. Je presne v duchu celého filmu, takže úplne odľahčená, hlavní hrdinovia sa počas bojov s presilami môžu pokojne usmievať a to mi moc nesedí. Všetky súboje sú choreograficky a aj vizuálne len priemerné v rámci tohto typu, jedine naháňačky sú celkom obstojné. Túto akciu ani moc nemôžem kritizovať, lebo len predsa to bol zámer, aby bola takáto, čo ale nič nemení na tom, že ma moc nezaujala. Herecké obsadenie je výborné, Tony Leung v hlavnej úlohe, k tomu Kelly Chen, v menších úlohách potešia aj Cecilia Cheung a Kō Shibasaki, jedine Ekin Cheng mi moc nesedí, ale neprekáža. Réžia a technická stránka sú iba priemerné. Zabijaci z Tokia sú úplne priemerným filmom po všetkých stránkach, v ktorom vyniká jedine herecké obsadenie, ale dá sa na to bez problémov pozerať, dokonca aj viackrát. 52% ()

molotov 

všechny recenze uživatele

Tenhle film mě opravdu mile překvapil. Řemeslně pěkně natočená směsice efektních bitek, spousty povedeného humory, fešných žen a tajemných mužů, kde nikdo není tím, čím se zdá a jeden zvrat následuje za druhým. I díky příjemné stopáži film nestihne začít nudit, krásně odsýpá a já se královsky bavil. Budu nekompromisní a dávám za pět:) ()

Vavča 

všechny recenze uživatele

Volovinka, která potěší. Dobrá akce, humor, sympatická hlavní postava, Tony Leung je prostě sekáč. Ano z děje se ke konci stával čím dál větší zmatek, ale dá se to stíhat. Kromě toho obsazení je vskutku hvězdné a mezinárodní Japonsko -Hiroshi Abe, Hong Kong: Ekin Cheng, Cecilia Cheung, Kelly Chen, co víc si přát. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Sice nejde o dokonalý film, ale z mého pohledu je v něm takřka vše, co bych bych od akčního filmu s lehkým nádechem komedie čekal - děj má spád, nemá hluchá místa a zápletka se dál vyvíjí, takže celek není tak jednotvárný a snadno čitelný. 70% ()

murakamigirl 

všechny recenze uživatele

Biednu akčnosť, dementne nasnímanú, dorazila pošahaná hudba, dokonale! Ach, bolí to, bolí, vidieť Tonyho Leunga v takomto ODPADE. Najvzrušujúcejšie boli reklamné breaky, tretí bol taký vzrušujúci, až som tesne po ňom vzala roha.:´) Nazvať Zabijakov akčným béčkom, to by bolo mimoriadnou poklonou. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Dlho som si myslel - determinovany japonskymi realiami - ze ide o japonsky film hongkongskeho rezisera. Akcne sceny vsak na urovni, svet zlocinu, intrig a podvodov v plnej krase  : 76 % ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Tento film je o žene z Hongkongu, ktorá odchádza do Japonska hľadať svojho japonského snúbenca, ktorý sa neukázal na ich svadbe. Dvadsať minút filmu je celkom nezmyselných, pretože neustále boje sú vymyslené a nevysvetlené. Zdá sa, že úvodná časť filmu sa spolieha na bojové scény, aby divákov zaujala, ale zlyháva, pretože bojové scény sú podpriemerné. Od polovice filmu prichádzajú dejové zvraty jeden za druhým, vďaka čomu je film o niečo lepšie pozerateľný. 5/10 ()

rockwoman 

všechny recenze uživatele

Deštník nechrání jen před deštěm = skvělý rozjezd. :-) A co teprve s vysavačem, smetákem nebo třeba golfovýma holema jaký se dají dělat akční kousky. Pohodový = nenáročný = zábavný kočkování kluků a holek v japonské metropoli. :-) ()

Hopper 

všechny recenze uživatele

Celkom akceptovateľný humor, najmä zo začiatku, príjemná stopáž, ktorá sa dá vydržať, ale tak trochu "bordel" na obrazovke robí z filmu priemernú záležitosť. ()

klokyn 

všechny recenze uživatele

Bolo by to v pohode, keby do akčných sekvencí občas nehrala latino hudba ako z telenovely. "Nemali si začínať, ešte že tu mám hrebeň" ()

Cvalek 

všechny recenze uživatele

Nejlepší díl z celé série. Je to svižné a ma to i tu správnou dávku akce i zábavi. Výborné obsazení ( Tony Leung Chiu - Wai, Eking Cheng a Kelly Chen ). Výborné provedení i zpracování. ()

dakarin 

všechny recenze uživatele

Tak 30-35 let zpátky měly postavy ve východoasijských filmech neskutečně dětské naivní jednání i myšlení. Tento film mě danou reálii připoměl :-( ()

Tamten 

všechny recenze uživatele

Zábavná kung-fu komedie se solidními bitkami a nejrůznějšími akčními honičkami kopírující (celkem úspěšně) styl Jackieho Chena. Děj je sice až trochu moc zamotaný a místy lehce nepochopitelný, ale na tempu to neubírá. ()

Mitisko odpad!

všechny recenze uživatele

Ak je to určené pre 9 ročné deti tak je to dobrý film ale pravdepodobne to je určené staršiemu pobliku lebo sa tam stále len bijú a mlátia a pre každého dospeláka je to veľmi otravné pozerať na to! Ak by to niekto vydržal pozerať do konca zaslúži si ocenenie. ODPAD! ()

HKstars 

všechny recenze uživatele

Kdyby se někdy pořádalo klání o titul "nejpřekombinovanější film století", určitě by se našlo pár tisíc hlasů právě pro Tokyo Raiders. Scénář uhání tempem splašeného Ferrari a místy to skutečně přestává být roztomilé - lovestory se mísí se světem tajných agentů, mikročipů a bytovým návrhářstvím, hongkongské popové hvězdičky soupeří na plátně o místo se svými japonskými rivaly a to všechno je většinu času dokonale zpomalené... Režisér Jingle Ma (bývalý dvorní kameraman Jackieho Chana) svůj film pojal snad až příliš velkoryse, snad s nástřelem na západní trhy. Postavy jsou až příliš cool (asijský James Bond v podání Tonyho Leunga, snad až příliš bojovný návrhář bytových interiérů Ekin Cheng, oba obklopeni tunou setsakrapohledných koček z Hong Kongu a Japonska) a akční scény jen potvrzují, že tenhle film někdo přitáhl za vlasy příliš silně... Jingle Ma měl bezesporu dobré úmysly - kamera je výborná (pan režisér svou původní profesi nezapře), choreografie akčních scén je nezvykle dynamická (s přihlédnutím k tomu, že Tony Leung a Ekin Cheng toho ve svých filmech moc nepředvádějí), i když řada lidí zakoulí očima nad výběrem hudby (španělské rytmy vskutku nejsou tradiční kulisou hongkongských akčních scén) a přemírou zpomalovaček (kdyby se celý film pustil normální rychlostí, byl by odhadem tak o polovinu kratší). Ale budiž, technické stránce nelze moc věcí vytknout a v rámci akčních scén je nutno ocenit řadu svěžích nápadů. Bohužel, někde na cestě za komplexním příběhem přehodil Jingle Ma výhybku a zamířil přímo do pekla... Nevím zda měl film oslnit vrstevnatým příběhem nebo ho tvůrci pojali "sportovně" jako parodii na bondovky, ale nutno říct, že ani v jedné rovině scénář nefunguje. Postav je příliš a ve střídmá stopáž žene tempo do vražedných hodnot. Mnohé dialogy jsou tu jen proto, aby ty "ultracool" honičky dostaly smysl a herecké výkony se brzy zredukují na pár gest a hlášek. Milostné trojúhelníky, tajuplné mikročipy a dvojité identity některých postav - to všechno je jen narychlo splácaná fasáda, která nemá začátek ani konec. Nikomu by to nevadilo, kdyby se film držel svých akčních předků, ale Jingle Ma se občas zkouší přenést výš a boří rozjařenou atmosféru dlouhými dialogy a konspirativními motivy. V tu chvíli už nepomůže ani nadprůměrně pohledná herecká sestava (mluvím o herečkách ;), ani exotické japonské lokace a divák začne blaženě klimbat... Filmový tempomat však v těchto místech spolehlivě zasahuje a vždy vyvrhne nějakou akční scénu, takže ve výsledku patří Tokyo Raiders k tomu lepšímu z "nové hongkongské vlny". Není jednoduché se naladit na jeho vlnu, ale stojí za to se o to pokusit... 70% ()

Reklama

Reklama