Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Manželé Breenovi dostali od tety mimořádný dar: věnovala jim dům v malebné přímořské krajině. Než se tam rodina mohla zabydlet, došlo k tragédii – otec se na služební cestě zabil v autě. Veronika Breenová zůstala sama se dvěma dětmi. Za nějaký čas se rozhodla pronajmout nepotřebný ateliér, aby si trochu vylepšila finanční situaci. Na inzerát se přihlásí Markus Reyd, jenž ve vesnici dosud bydlí v podnájmu. Mladý muž si rychle získává přátelství dětí a je sympatický i jejich matce. Zakrátko se však k Veronice donesou zvěsti o jeho prohřešcích. Je to pravda, nebo pouhé pomluvy, které zrodila nepřejícnost a žárlivost? (TV Prima)

(více)

Recenze (5)

klerik odpad!

všechny recenze uživatele

Srajda ako hrom. Nechutný neromantický pár, debilná réžia... A čo sa tu vlastne rozpisujem - je to hnus.... ()

alambert odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle nemá cenu popisovat...jenom...myslíte si, že je možné na světě najít skupinku ještě ohavnějších lidí, než jsou herci tohoto filmu? Neuvěřitelná sbírka... xD ()

Aileena 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tohle bylo hóóódně slabé. Kriminální zápletky R.P. fakt nejdou. Vymyslí si záhadné vraždy a ve finále je úplně vynechá, jako by vůbec nebyly??? Rozhodně by se měla držet své naivní romantiky. Naprosto šílené dialogy, o přitažlivosti hlavních hrdinů se také nedá mluvit. Doktor z hor fakt není prototyp romantického hrdiny... Celkem vzato naprostá devadesátiminutová ztráta času. Ani to žehlení s tím neubývalo. Jedna za odvahu, že do takového nesmyslu vůbec někdo jde... ()

Reklama

Reklama