Reklama

Reklama

Doktor z hor

(seriál)
Německo, (1992–1999), 76 h 12 min (Minutáž: 45–90 min)

Hrají:

Gerhard Lippert, Anita Zagaria, Manuel Guggenberger, Enzi Fuchs, Walther Reyer, Carin C. Tietze, Herbert Fux, Harald Krassnitzer, Klaus Wildbolz (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(95)

Príbeh lekára, ktorý sa ožení s dcérou horského zverolekára, ale odmietne prax v alpskej dedine a ide za kariérou do Mníchova. Nešťastnou náhodou príde jeho manželka pri autonehode o život a svokor mu túto udalosť dáva za vinu. Dôjde k rozkolu, ktorý vyústi takmer zo strany svokra v nepriateľstve. Zmierenie tých dvoch zariadi gazdiná zverolekára a priláka zaťa lekára, aby začal prax u nich na horách. Vplyvom lavíny príde lekár o život a namiesto neho nastúpi nový mladý lekár a dedina tak konečne získala opäť svojho lekára, ktorý poskytuje všestranné služby obyvateľom hôr tak, ako je to bežné odjakživa u vidieckych lekárov. (RTVS)

(více)

Recenze (268)

Cival odpad!

všechny recenze uživatele

Seriál, jehož hlavním hrdinou je přihřátý doktor v roli velehorského spasitele...někdy je mi z tohohle prohnilýho světai na zvracení. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Otázka - co je lepší? Možnosti - rezatým drátem do oka nebo špičatým rozpáleným rezatým drátem do oka??? Jinými slovy - telenovely nebo lékařské seriály "made in deutschsprachige Länder"??? Ruku na srdce - je to běs, ale i tak stojí o třídu výš než (vložte hispánsky znějící ženské jméno) nebo jiné telenovely. ()

Matty odpad!

všechny recenze uživatele

Podprůměrný německý romantický film rozporcovaný do nekonečného množství epizod. Utrpení! Zajímavé komentáře: Gemini , Bean, Redlum, Kochanski, Hever, Shadowfax ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Jako malej jsem to s mámou neskutečně žral. Doktor vyléčil nevyléčitelné a já měl radost, že i nejmenčí naděje dokáže plnit ty největší sny. Jenže takhle to ve skutečnosti není a nikdy nebude. Doktor z Innsbrucku byl možná bůh, ale nejspíš si na něj hrál, jestli se tomu dá tak nazvat. Respektive, Rakušáci a Němci točili citlivě naivní příběhy už v době, kdy seriálová aktivita u nás byla kriminální a podobně laděné seriály začali točit až v novém tisíciletí. (1/10) ()

Karlos80 odpad!

všechny recenze uživatele

Tyrolská příroda je sice krásná ale to je tak všechno ! V tomto seriálu mi připadalo všechno až nějak moc neuvěřitelně přehnané..Možná mi dáte za pravdu? Všechno načinčané a upravené jak já nevím kde...Jako když čekali návštěvu samotného Císaře pána.. Nikde ani smítko, bobek na zemi zde téměř neuvidíte..Vnitřek domu jako z pohádky..A lidé oblečeni po celou tu dobu, jako když jdou na ples..Něco dělají, nikdy nejsou špinaví a vždy přitom navíc elegantně oblečení..Tak já nevím buď jsem blbej já a nebo holt někdo jinej..? Moc jim to ale nežeru.. Člověk by se tam snad bál i kýchnout natož aby si uprdl ! Ne tyto seriály já prostě nesnáším, a neuznávám stále jen na jedno brdo. Telenovely, Německé a Rakouské seriály až na vyjímky momentální malé televizní zlo! Já vím, jedná se převážně o levnou produkci a komerce nám to chrlí takovým tempem, že by se zato nemusela stydět ani Česká televize v dobách minulých, kdy nás zaplavovala všemožnými Sovětskými filmy nejen válečné produkce...Radši bych se ale podíval na ně než na tyto katastrofální, oduševnělé slátaniny pro slabomyslné ! První epizody v uvozovkách ještě za něco stáli, pak už se ale jednalo o čirý odpad ! ()

Boss321 odpad!

všechny recenze uživatele

Bože všechno, ale hlavně ne německé seriály. Radši deset Kameňáků (no tak to berte zase s nadhledem :) než Doktora z hor. Ať radši dají peníze dětem do Afriky než natáčet tohle...... ()

dobytek odpad!

všechny recenze uživatele

Na tento seriál jsem si vzpomněl díky textu jedný písničky od naprosto zapomenutýho hudebního projektu jménem Hyperkraft. No seriál stál za hovno, ale ten text mě dostává... A chceš mi sebrat moje věci, navlíknout mě do bačkor, chceš, abych byl rozumnej, abych byl jak doktor z hor... Tak aspoň nějaký pozitivum doktor z hor má. ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Taková seriálová procházka po Alpách,. . . někdy lepší, někdy horší díl, celkově nic extra, ale jako malej sem na to koukal z Babičkou. Jednoduchý nenáročný děj, pěkné prostředí, některé postavy mi byly dokonce sympatické a celkově nepřesáhl počet dílů 100, takže teoreticky i koukatelné. Po druhé bych to ovšem asi už nezkousnul. ()

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

Kdyby mě někdo chtěl mučit za ty kecy, co sem píšu, tak ať mě donutí dokoukat jeden jedinej díl Doktora z "fucking" hor. ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Nerada dávám hodnocení "odpad", jen výjimečně když se mi z něčeho opravdu husí kůže odporem. Dalo by se říct, že mě celkově německé filmy ani za mák nepřitahují, vadí mi celkově prostředím, kde se odehrávají, výběrem postav, které jsou většinou až nechutně svaté ... ()

akisha odpad!

všechny recenze uživatele

Tohodle doktora s praštěným vlasovým porostem a zubama zářícíma jako lasery jsem sledovala těsně po operaci mandlí a moje bolest byla tím pádem dvojnásobná. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Po trpkých skúsenostiach trpím predsudkami voči nemeckým, či rakúskym, televíznym seriálom. Väčšina z nich je len o málo lepšia ako nekonečné juhoamerické telenovely. Už dávno som sa neodvážil rozpozerať niektorý z ich nových výtvorov. Toto bola moja prvá skúsenosť s modernou germánskou televíznou produkciou. Na prvý krát to vôbec nebolo až také zlé. Dokonca som si aj teraz po rokoch pozrel zopár častí, keď ich reprízovali. Nádherná aplská krajina, príjemné malé mestečko, kde si ľudia žijú ako v raji. Keď treba navzájom si pomôžu a keď už nevedia ako ďalej vždy je po ruke obetavý Dr. Thomas Burgner - "Doktor z hôr" - "Der Bergdoktor". ** ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Ta hvězdička je za krásné horské prostředí, jinak mě ty německé pysky a telenovelovitý děj spolehlivě odehnaly od obrazovky už po pár dílech. Jen pro důchodkyně, pro zbytek populace ztráta času. 15% ()

lesumir odpad!

všechny recenze uživatele

To je ale krasny serial, hezke prostredi, stary "milenecky" par, on ma blby jmeno a obcas nekoho vyliska, ona ma jeste blbejsi jmeno a upece chleba a da kozi mleko, potom tu mame doktora co ma hezky mercedes a vsechny zachrani... a jeho syna, ktery ma super uces a mluvi jako nejvetsi inteligent pod sluncem. Mam pokracovat? ()

Reklama

Reklama