Reklama

Reklama

Recenze (4)

strougy

všechny recenze uživatele

Vzhledem k "The footage was most fully edited by Welles in its opening reel—the first seven minutes here—but most is a rough assemblage, and all of it lacks the intertitles he planned to write." jsou výtky ohledně nestřídmé stopáže či čehokoli jiného poněkud mimo mísu. Podobně zcestné mi ovšem přijde i hodnocení na základě existujícího workprintu. Ten má k hotovému dílu totiž skutečně daleko. V této podobě je to tak vhodné primárně (a asi jen pouze) pro filmové historiky/teoretiky/zanícené fanoušky Orsona Wellese. ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele

Názov hovorí sám za seba. Jedna veľká naháňačka (a jedno krátke zamyslenie sa na streche) užitočná pre Wellesa na nácvik uhlov kamier, rýchleho strihu a práce s hercami, ktorá dopláca na svoju prepálenú dĺžku z dôvodu minima nápadov. A aj tie sú nedotiahnuté. Nič viac od tejto grotesky nečakajte. ()

JimiH 

všechny recenze uživatele

Žádné komentáře a přitom hodnocení pohybující se od jedné do pěti hvězd... zajímavé :) Viděl jsem nezkrácenou verzi (66 min) a upřímně jsem žasl, že takový perfekcionista jako Welles, byl v této grotesce tak nestřídmý roztáhl ji do trojnásobné délky než mu dovolal scénář a nápady. Inu, mladická nerozvážnost. Další léta ale ukázala, že Orson je geniálním auterem... možná jedním z prvních. ()

Reklama

Reklama