Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Na Silvestra v roku 1999 sa 20-ročný Sebastian (Bartosz Bielenia) zamkol v televíznom štúdiu. Má pri sebe dvoch rukojemníkoch, zbraň a posolstvo pre svet. (Weezy22)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (16)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Poláci v posledních letech přišli s nejednou peckou,ale holt ne vždy všechno vyjde a Prime Time je solidní krok vedle.Asi by to chtělo být trochu něco jako Money Monster,ale bohužel není a už asi v půlce mě absolutně přestalo zajímat co se bude dít,jaká je motivace hlavní postavy a jak to celé dopadne.Přitom potenciál to mělo...40% ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

To si takhle v Polsku řekly co kdybychom vyjebaly s Netflixem a daly jim tam svůj film a světe div se prošlo jim to. Tak, že do jakéhosi televizního pořadu vběhne ozbrojený chlápek a něco chce. A tady je největší kámen úrazu unese moderátorku a ochrankáře oba dva mají desítky šancí ho zastavit, ale nezmůžou se na nic ten ochrankář je snad nejzbytečnější postava filmu jelikož to co zde předvádí je k pláči ne , že by ta ženská byla na tom lépe ta si zase pro změnu myslí, že na světě je jen ona a celý svět se točí okolo ní . Oni jsou tak blbí, že se s ním skamarádí (neřeším nějaký Stockholmský syndrom) pojídají spolu  croissanty a pokuřují cigáro pohodička klídeček dokonce ho naučí i obsluhovat kameru. O jeho plánu se nedozvíme nic za to se dozvíme, že koktá (strašně důležitá informace) a , že polská policie není schopná zatknout jednoho neškodného kreténa, který pokud mu řeknou vzdej se opravdu to udělá (proč to nezkusily dříve nevím asi se musela natahovat stopáž)  .   Zbývá otázka co pochválit nic a za co ta jedna hvězda no přece Polákům, že vyjebaly s Netflixem tvůrci se musí smát ještě nyní.  20 procent ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Asi najhorší poľský film minimálne za posledných 5 rokov, teda väčšiu blbosť som nevidel. Nejde ani tak o spracovanie, ale ten film nemá čo povedať. Ten únosca bol tak nudný, vôbec som nechápal jeho motívy ani o čo mu šlo a tie dialógy vyjednávačov s ním boli bez napätia, bez rázneho ťahu prekvapiť, proste film sa lineárne odohráva v štúdiu, nikomu sa v podstate nič nestane a zoberiete si z neho len informáciu, že v našej spoločnosti sa pohybuje veľa duševne nezdravých jedincov. Nerozumiem z akého dôvodu niekoho napadlo natočiť film práve o tomto nezaujímavom príbehu. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

True-based dráma v TV štúdiu v Poľsku, kde mladík (pomocou rukojemníkov) sa snaží dostať sa do živého vysielania. Režisér Jakub Piątek ide na to klasickým spôsobom a príbeh filmu buduje postupne. Bohužiaľ dosť rýchlo sa dostaneme do zlomového bodu, odkiaľ už ani on a ani herci/herečky sa nedokážu ďalej posunúť. Jednotlivé scény nemajú dostatočnú dynamiku, postrácajú hĺbku, podobne ako aj ich postavy. Ten záver je veľmi jednoduchý, bez skutočne napínavého momentu. Osobné hodnotenie: 62% (**) ()

Thomas_xxxxx 

všechny recenze uživatele

Ono to bolo celkom dobré až na to, že poslednú polhodinu sa začali všetci správať absurdne. Očividne to už únoscu a rukojemníkov prestalo všetko baviť, tak si z batôžka vybrali croissantíky a začali sa napchávať od nudy. Zrazu keď má únosca ísť do vysielania, tak zahlási, že ho musí napúdrovať a učesať mu vlasy, akoby sa nič nedialo. Následne keď mala tá rukojemníčka byť oslobodená, tak pre zmenu začne revať, ako keby sa zamilovala do hlavnej postavy celého filmu a prestáva myslieť na to, že bola rukojemníčka. Naveľa však ide. Proste v poslednej polhodine sa všetci správajú debilne. Prvú hodinu sa našťastie správa debilne len vyjednávací tím, čo je pozitívum. Dám tomu 4 hviezdy, lebo to našťastie celkom zbehlo a malo to spád, len postavy si robia z toho filmu dobrý deň. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

  • Scenár bol inšpirovaný skutočnými prípadmi mladých mužov útočiacich na televízne stanice v Poľsku. (Weezy22)

Reklama

Reklama