Reklama

Reklama

Unesena z ráje

(TV film)
Trailer

Obsahy(1)

Manželé Savannah a Brad vyrazí s malou dcerou Arií na dovolenou do Austrálie. Savannah odtamtud pochází, a tak chce rodinu seznámit s rodnou zemí. Vybrala si pro to pobyt v luxusním rezortu na jednom z australských ostrovů. Rodinu hned po příjezdu oslní nejenom pěkná příroda a luxus rezortu, ale i obrovský dětský koutek, kterým hotel disponuje. Oba rodiče jsou nadšeni a druhý den Arii skutečně do dětského koutku dají, aby si sami mohli dopřát nabízeného luxusu. Když však Savannah večer pro Arii dorazí, zjistí, že holčička v klubu není. Zřízenec Pete je velmi neochotný cokoliv řešit a dělá, že se ho ztracené dítě netýká. Dokonce není ochoten zavolat ani své kolegyni Jane, která holčičku měla hlídat přes den. Zoufalá Savannah nakonec sama se svým manželem zorganizuje pátrací akci... (TV Nova)

(více)

Recenze (4)

Tipko 

všechny recenze uživatele

Síce tv rodinná klasika o hľadaní stratenej dcéry, ale celkom dobre zvládnutá po mnohých stránkach. Zaujala ma tam i táto myšlienka: "rodina je to najdôležitejšie na svete." Súhlas a preto štyri hviezdy. ()

JenYu 

všechny recenze uživatele

Nic světoborného, ale atmosféra se místy povedla a dcera neotravovala. Finále samozřejmě zcela mimo mísu, ale i přesto se to dalo. ()

1308boddah 

všechny recenze uživatele

Je to v podstatě odpad, ale když chcete kulisu unaveni z práce, tak přesně tohle pustíte. Od začátku jasné co se bude dít a kdo je zlý pachatel. Navíc je vám úplně jedno jak to s protagonisty dopadne, protože film vůbec nezaujme. Průhledné, předvídatelné, špatná kamera i scénář, ale je to přesně typ filmu kde nic nečekáte a nic nedostanete, takže si krásně odpočinete. Zkrátka fajn nudná kulisa k odpočinku, vaření atd. Hvězda za přesně tak blbou pointu, jakou od béčkového filmu čekáte. ()

Reklama

Reklama