Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kapelník folklorního souboru před důležitým vystoupením na soutěži záhadně zmodral a nikdo není schopen určit diagnózu. (TV Nova)

Recenze (3)

bubun odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vynikající! Patnáctiletou holku přivezou na tu jejich traumatologii s hroznou bolestí břicha, lékař i sestra se jí několikrát ptají, jestli nemůže bejt gravidní - odpověd záporná... Holka už je uspaná na sále, najednou chirurg zjistí, že je těhotná a začne řvát:"Jaktože mi to nikdo neřek! Vždyt říkala, že těhotná bejt nemůže! Testy jsme udělali!" A sestry na to:"Ale ne na hcg!", chirurg zařve "do hajzlu!" a shodí stoleček s připravenými nástroji k operaci a opouští sál.... Mezitím vedle na chodbě zpívá folklórní soubor odněkud z Moravy. Později z holky vypadne, že těhotná je s nevlastním fotříkem, ten to zapře. Její matka Seidlová se s ním na fleku rozejde. Později vtíravá a přeslazená sestra Preissovka z holky vytáhne, že si to samozřejmě vymyslela, protože chtěla od matky víc pozornosti. A co je na tom všem nejlepší? Že se do konce epizody vůbec nedozvíme, s kym teda ta patnáctka byla těhotná, vůbec se k tomu nevrátěj, protože je to samozřejmě úplně jedno! Když to neni nevlastní otec, tak je to asi fuk, nebo co... Se člověk musí smát. Záhadně modrající člen moravského folklóru je taky hodně zábavná zápletka, ale nebudu už víc spoilovat. ()

Miluska15 odpad!

všechny recenze uživatele

Něco tak stupidního jsem snad ještě nikdy neviděla. Scénář, scénář, toto by nenapsaly ani děti na základní škole. Nereálné situace, stupidní zápletky, folklórní soubor na vyšetřovně..... Takto to nevypadá snad v té nejhorší nemocnici v zemi. Sestra si povídá místo lékaře s rodinnými příslušníky, traumatologie, kde se všichni pohybují rychlosti hlemýždě, prostě jedním slovem děs. Obdivuji herce, kteří jsou schopni se do takového šíleného projektu propůjčit. Režie ???? ()

Reklama

Reklama