Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Texaský jezdec Steve Burden (Guy Madison) má u svých nadřízených pověst nemilosrdného střelce, jehož oběti většinou končí zastřelením. Přijímá funkci zástupce šerifa v městečku El Solito, kde jeho přítele obvinili z vraždy. Podezření směruje k farmáři Rice Martinovi (Lorne Greene), který vládne okolí železnou rukou. V nerovném boji proti němu získává nečekaného spojence. (ilclassico)

(více)

Recenze (2)

ilclassico 

všechny recenze uživatele

Příběh je sice vystřižen jak ze správné mexický telenovely, ale koukatelné to je. Že se film utápí v průměrnosti, za to může špatný scénář (nebo předloha) a rutinní, nevýrazná práce režiséra. Námět měl rozhodně na víc. V rámci žánru za 3. ()

Mol 

všechny recenze uživatele

YOU GOT TO BELIEVE ME STEVE! YOU GOT TO BELIEVE ME! NOT ME! THE JURY!! Teda, Steve Burden byl neskutečnej tvrďák a killer! Tak chladnokrevného pistolníka jsem již dlouho neviděl. V čem si asi nejsem úplně jistý, tak je Fern. Měla k němu opravdu nějaké city, nebo to jen hrála? Výborný byl taky záporák Rice Martin, který do role protřelého dobytkáře, který musí mít všechno a nikdo jinej nic, dokonale seděl. Bezvadný. ()

Reklama

Reklama