Reklama

Reklama

Hájovna Falkenau

(seriál)
  • Západní Německo Forsthaus Falkenau (více)
Drama / Rodinný
Západní Německo / Rakousko, 1989, 324x45 min

Hrají:

Christian Wolff, Anja Kruse, Michaela May, Eduard Linkers, Sky du Mont, Jutta Speidel, Hans Quest, Georg Marischka, Patrick Lyster, Peter Kremer (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Se správcem lesa a jeho rodinou navštívíme bavorský kraj a zároveň nahlédneme do osudů místních obyvatel, jejich starostí i radostí, dobrodružství i lásek... (oficiální text distributora)

Recenze (8)

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

Pochybuje tady snad někdo nad německou televizní produkcí? Naše produkce na tom není o moc lepé, jsou to stejně vylhané a naivní skvosty, ale tady je to asi umocněno tím bavoráckým kýčem. Falkenau je navíc starý názve města Sokolov. ()

PetrPan odpad!

všechny recenze uživatele

Pane bože, kdy už se Němci naučí hrát a natočit něco, co má smysl a nějakou zápletku, asi nikdy a naše německá TV Prima to vždycky zařadí do programu ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Kde jinde se zevrubně něco zajímavého dovědět o obyčejných obyvatelích bavorského kraje než z tohoto seriálu?***(6.12.2010) ()

Eldoth odpad!

všechny recenze uživatele

Zde opravdu není co dodávat,absolutní souhlas se sinpem.Jedna z největších ostud německého seriálu. ()

mirliflore odpad!

všechny recenze uživatele

Ano, přiznávám, měl jsem vůči tomuto seriálu předsudky. Už jen ten název a to, že ho natočili v Německu a že ho dávají na Primě, mě odrazovalo. Nakonec jsem se přece jen odhodlal a zapnul bednu. Vydržel jsem to 5 minut. Děj se točil okolo jednoho dědy, co chtěl dělat umění tím, že vyřezával koláče ze stromů, ale byl už moc starý a neměl dost sil a tak si musel vzít na pomoc nějakého mladého borce. Když pak všichni říkali, jak je to geniální nápad a jak teď bude ten děda spokojený, vypnul jsem to. Každého, kdo se vydržel na tenhle seriál dívat víc jak 1 díl, bych zavřel do cvokhausu. Nebo bych mu doporučil nechat si vyšetřit zrak a sluch. ()

Řízek 

všechny recenze uživatele

Sice sem to už podle názvu chtěl hned šoupnout do popelnice, ale pak sem zjistil, že to neni tak brutálně špatný, je to jen špatný. A je to rozhodně lepčí než tygr a drak :-) ()

Eisenmann odpad!

všechny recenze uživatele

Bavorsko je bezpochyby krásná země. Hlasitá a přívětivá, přesto daleko spořádanější než Čechy. Ale rozhodně není takhle kýčovitá, lidé tam nevypadají jak voskové figuríny a nechovají se jak s naprogramovaným mozkem. Tenhle seriál je velký přehmat a ostuda. ()

Reklama

Reklama