Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mezi říšemi narůstá nevraživost. Mistr jinu a jangu Čching-ming (Kun Chen) se proti démonické hrozbě spojí s zdiskreditovaným strážcem Po-jou (Chuxiao Qu) a oba musí čelit velkému spiknutí. (Netflix)

Recenze (15)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Po niekoľkýkrát za sebou sa presviedčam, že tí Číňania to s tým vizuálom stále viac vylepšujú a to je najväčšou prednosťou ich nových filmov. Krásne farby, výborné efekty. Už len doladiť ten príbeh. Všetky tie čínske filmy majú okolo dvoch hodín, ale nič extra zaujímavého sa v nich nedeje. Tento je síce určený skôr mládeži a deťom, ale asi naozaj skôr čínskej. Ale aj tak by som sa chcel dozvedieť niečo viac o tom elixíre mladosti, ktorým disponujú všetky ázijské kultúry. Pretože taká Xun Zhou tu má 46 rokov a ja nechápem, ako je to možné. ()

sarulefilm 

všechny recenze uživatele

Celý film mi přijde jako promarněná šance, protože příběh vlastně vůbec není špatný. Především zajímavý je vlastní fikční svět s jeho magií a legendami, na jehož prozkoumávání by mohlo být založeno několik filmů. Bohužel je to ale všechno vtěsnáno do dvou hodin, kdy se vážně pořád něco děje, ale divák to nestačí vstřebávat. Takže děj je zmatečný, jsou v něm díry a není možné porozumět všemu. Pak to ještě skončí neuzavřeně, což jsem nepochopila. Jestli z toho měla být série na pokračování, tak proč to utnuli zrovna tady, když celý tento film mohly být vlastně dva až tři díly? A bylo by to mnohem více propracované, vznikl by nějaký vztah k postavám, zatímco teďka ani nevím, jestli druhý dl vznikne. Špatná je určitě i vizuální stránka, ty efekty postaviček jsou nepovedené a souboje nejsou hezké na pohled i jejich choreografie není uvěřitelná. Mrzí mě to protože v tom vidím potenciál, sice to má spoustu chyb, ale kdyby byl děj trochu prokreslený, tak by mohl být film vcelku koukatelný. Teď je z toho prostě obyčejná slátanina. ()

Reklama

xxmurphyxx 

všechny recenze uživatele

Toto nevyšlo. Čína ma poväčšinou dosť kvalitné fantasy s viac či menej vydarenou trikovou zložkou a kvalitnou choreografiou, ale toto bolo v týchto oblastiach ako na hojdačke. Vyslovené parádnu trikovú stránku striedalo cgi ako doby ps2, to isté platí na choreo. Nevýhoda filmov, ktoré sa až pri veľmi spoliehajú na zelené plátno, no nemajú jednoducho kapacity alebo financie na poriadnu trikovú stránku sa tu prejavila na plno. Niekedy je menej jednoducho viac. Najviac tomu celému ale škodila určitá až prílišná rozprávkovosť a farbičkovitosť s infantilným humorom, skratkovitými dialógmi a niektoré pasáže až priveľmi vykrádajúce také filmy ako LOTR alebo 300. Na jedno nenáročné pozretie. ()

Jady 

všechny recenze uživatele

Roztomilí démonci a démoni, krásné "démonky", které jsou vlastně hodné, visuálně démoni i efekty naprosto excelentní. Výpravností ano, je to čínská výpravná povídka, takže těžká žánrovka, asi to nesedne všem, to by mi nevadilo, me vadilo, že je to trochu moc krátké, tenhle film by klidně mohl mít 3h a bylo by to zábavné, má to potenciál trilogie Pána prstenů, ale bohužel je to zatím jen 1 film :( ()

Flory14 odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle byla jako co? Z celkem 1350 mých hodnocení je toto teprv 15-tý odpad ale rozhodně si to zaslouží. Jedno z nejhnusnějších CGI co jsem měl čest viděť, nudné až trapné postavy a děj úplně o ničem ( je fakt že od první třetiny jsem film použil už jen jako kulisu). Čínské fantasy nejsou zlé ale tomuhle by se měl každý vyhnout obloukem. Regulérní epic s***t. Omlouvám se všem co se to líbilo ale pro mě jeden z nejhorších filmových zážitků. ()

Galerie (74)

Reklama

Reklama