Reklama

Reklama

Šílené kočky

(TV film)
  • Velká Británie Psycho Pussies: Mad Cat Attacks (více)
Velká Británie, 2019, 42 min

Obsahy(1)

Kočky patří mezi nejoblíbenější domácí mazlíčky, ne vždy to však jsou přítulná a milá zvířátka, ale převládnou v nich šelmy. Ukážeme vám několik takových šílených koček... Dokument Šílené kočky přináší zábavný pohled na život rozmazlených mazlíčků, kteří dělají svým majitelům doma peklo. Kočky jsou roztomilé, často legrační, ale někdy… Někdy jsou naprosto šílené! Zábavná kočičí videa prokládají analýzy veterinářů a odborníků na výchovu koček, díky kterým si vychutnáte největší kočičí psychopaty v celé kráse. V domácnostech po celém světě žijí miliony koček. Ale někteří jejich majitelé se cítí, jako by seděli na gauči přímo vedle sériového vraha. (TV Prima)

(více)

Recenze (2)

Rosalinda 

všechny recenze uživatele

Většina koček není šílených. Jsou i naprostá zlatíčka, která neublíží... Vůbec.. Mám dvojčátka kocoury, každý jiná povaha. Jeden z nich je schopný kousnout, drápnout majitele, ale když je řádně vyčiněn, tak to třeba půl roku opravdu neudělá. A druhý... můj miláček... ten vůbec. Ten nesekne ani v totálním stresu. Ten mi dá tlapičku, já mu tam dám prst a on mi prstík obejme. A taky máme společnou řeč a rozumíme si a prostě fungují jako pejskové. Samozřejmě, kdyby nechtěli, tak to nedělají. Ale oni chtějí. Takže... kočky jsou zlatíčka. Když se poštěstí.... A když se od kot´átek podaří výchova. ()

TroiMae 

všechny recenze uživatele

Ten dokument je šílený. Ne kočky, ale ti, co je vlastní, jsou šílení, když nemají základní empatii a porozumění zvířatům. Je nezodpovědné, když se kočka zlobí, tahat k ní přátelského psa a nechat ho napospas jejímu útoku. A je hloupé, když to veterinář a moderátorka komentuje, že pes je zbabělý. Vždyť na něj zaútočila šelma! A snažit si násilím vynutit od kocoura lásku a přes jeho protesty ho tahat a mazlit samozřejmě skončí škrábanci. A odborníci a odbornice tma osu spíš pro zábavu sledují pouštěná videa, jako YouTubeři dělají záznamy, když sledují nějaký film. Dokonce dochází i k tomu, že jim opravdu pouští videa z YouTube. A opakují záběry třeba pětkrát. Ten pořad je zbytečný, lepší je pustit si videa na YouTube. A majitelky a majitelé koček by měli vyhledat psychologa, protože chování koček evidentně odráží jejich chování. ()

Reklama

Galerie (3)

Reklama

Reklama