Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Adolescent Arnie (Taylor Locke) a jeho mladší súrodenci Mike (John Patrick White) a Cindy (Lauren Summers) sú na stope záhady. Ich rodičia sa nevrátili domov a posledné miesto, odkiaľ sa im ozvali, bolo nejaké mestečko zvané Long Hand. Deti sa preto rozhodnú sa tajuplné miesto i rodičov nájsť. Problém je, že na žiadnej z máp takýto zemepisný názov po trase ich rodičov neexistuje. Neostáva nič iné, len sa vydať na cestu a záhadné mestečko vypátrať.... (beso74)

(více)

Recenze (4)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Takže máme tu nejakých sympatických zombíkov, ktorí sa radi rozlievajú na kolomaž, mäsožravú rastlinu s okom a obrovskými chápadlami, knihu, ktorá dokáže utekať, lebo jej narástli nohy, či kvantum zeleného slizu a ďalšie srandičky. Detský horor o deťoch, ktoré sa rozhodnú zachrániť svojich rodičov a dostať ich z tajomného mesta duchov, odkiaľ niet návratu. Pravdou je, že by som ten film tipoval na 80. roky, tie triky boli strašne lacné, béčkové, brakové. Ale ináč zábava pre celú rodinu, a pre mňa ako odbočka od krvákov príjemné osvieženie. ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Burr nie je tak úplne mimo hry, so svojím strašiakom totiž upútal Moju pozornosť. Táto filmárčina síce patrí do a.m. vysielacieho času , ale pohodovo sa môže usadiť medzi tie vydarenejšie detské, filmové radovánky, ktoré sa o to pokúšajú silno silne. Westernové zabalenie pridalo na atraktívnosti a celkový dojem dodáva príjemnú Nesco arómu. Podobné snímky patria do " coffee " pauzy. Spokojnosť na Mojej strane. P.S. Tá minutáž je prestrelená a to silne - niekedy naozaj žasnem - každopádne náprava nabehne. ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Za mě osobně velmi příjemné překvapení... Pohodový kousek, ve kterém se trojice dětí vydá hledat své zmizelé rodiče do městečka, jež je obýváno stvořeními podobnými zombiím, které se snaží získat dětské duše... Jedná se o silně nenáročný kus, ve kterém se herci sice moc nepředvedli, ale má pěkný hudební doprovod, plno zeleného slizu a triky a atmosféru silně připomínající osmdesátá léta... Takže za mě spokojenost... Jeff Burr opět ukázal, že prostě umí... ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak tohle vidět tak v 15 letech tak to vynáším do nebes. Dnes je to pro mě bohužel průměrnej trash kterej jsem ale čekal daleko horší. Klasický scénář kdy děcka zachraňují svoje rodiče. Je to dětský horor který se ale nebojí a má občas koule. Ne že by tu bylo hodně krve ale dokáže občas navodit atmsoféru. Všechnu tu je neuvěřitelně levné. Od rekvizit po efekty až po masky. Herci nehrají, hudba je strašná ale film příjemně uteče. Doporučuji na nedělní poledne. Čekal jsem horší ale bohužel v dnešní době žádný zázrak. ()

Reklama

Reklama