Reklama

Reklama

Epizody(5)

Obsahy(1)

Je rok 1981, začátek nového desetiletí a Ritchie (Olly Alexander), Roscoe (Omari Douglas) a Colin (Callum Scott Howells) začínají nový život v Londýně. Mladé homosexuály, kteří se zpočátku vůbec neznají, a jejich nejlepší kamarádku Jill (Lydia Westová) svede osud dohromady a oni brzy začnou navzájem sdílet svá dobrodružství. Světem se však šíří nový virus a životy našich hrdinů jsou vystaveny zkoušce, jakou si nikdy nedovedli představit. Desetiletí ubíhají a oni dospívají ve stínu AIDS, odhodláni žít a milovat vášnivěji než kdy dřív. (HBO Europe)

(více)

Recenze uživatele Kitcat k tomuto seriálu (2)

Byl by to hřích (2021) 

Tohle jsem vůbec nečekala!  Když jsem úplně poprvé narazila na ITS a SIN bylo to pravděpodobně jen díky Ollymu (kterého bezmezně už 7 let miluji a ano když jsem jako malá zjistila, že on mě nikdy takhle milovat nebude, obrečela jsem to). Načež mě celkový nápad přišel fajn, ale nijak víc mě nezaujal. Ano přesně tak, dokonce ikdyž už konečně ITS a SIN vyšel na HBO, nečekala jsem, že se na něj někdy kouknu. Teprve až když začaly vycházet recenze, začalo se o něm mluvit a všude, opravdu všude i tady v Česku na něj pjeli ódu, tak teprve pak (hanba mi!) jsem se na něj rozhodla kouknout, stejně jsem ale bála, že mě to nebude bavit a že skončím uprostřed prvního dílu. Jak jsem mohla být celou tu dobu tak slepá!? Tak tohle byl naprostý úlet, od prvního dílu k poslednímu nebyl moment kdybych se zároveň nesmála a nebrečela, kdybych se netěšila a zároveň se nebála co přijde dál, a stejně tak nebyl moment kdybych se snad zdánlivě nudila!! Totálně neznámí herci a tak skvělá show. Bravo!!! ()

Epizoda 1 (2021) (E01) 

So Far So GOOD! Přiznávám, že mě trailer seriálu nijak neoslnil, ani jsem se nechtěla kouknout, ale po prvních ohlasech jsem se nechala přesvědčit a donutila jsem se kouknout na "aspoň jeden díl". Ha nakonec jsem viděla hned dva zároveň. Jak jsem napsala do první věty, so far soooo good! Tak snad se to nepokazí. Pro mě velký překvapení :) ()

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

31.12.2021

Přichází den, kdy se každoročně obracíme na nejoblíbenější uživatele, aby se nám svěřili se svými topkami 3 filmů (a případně 3 seriálů) uplynulého roku. Od loňska je navíc doplňují i vybraní… (více)

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

30.12.2021

Rok 2021 proběhl z hlediska kinematografie v o něco menší nejistotě než rok 2020, kdy byly v důsledku virové epidemie zavírány kinosály a filmové premiéry se houfně odsouvaly, což trvalo až do… (více)

Reklama

Reklama