Reklama

Reklama

Lišák a Zajda

(seriál)
  • Belgie Renard et Lapine (více)

Obsahy(1)

Vítejte v tom nejbláznivějším lese široko daleko. Lesním královstvím vás provedou dva nezvyklí přátelé – Lišák a Zajda... Lišák a Zajda společně obývají útulný domeček uprostřed hlubokého lesa, který je plný dalších zvířecích i pohádkových kamarádů. Zajda se pečlivě stará o jejich domácnost, naopak Lišák je nenapravitelný rošťák a mlsoun. Mezi jejich nejlepší kamarády patří sporťák Kňour a přemýšlivý Výr. V lese se však můžeme setkat s dalšími bláznivými postavičkami, mezi něž patří například mořská panna ve vaně nebo nafrněná městská veverka. V tomto lesním světě se zkrátka představivosti meze nekladou a není nouze o bláznivou zábavu. Seriál vychází z oblíbené knižní předlohy a vyniká kouzelnou animací, která mísí tradiční jílové postavičky zvířátek s moderní 3D technologií. (Česká televize)

(více)

Recenze (2)

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Lišák a Zajda je celkem průměrný seriál, kterých by se dalo sehnat mnoho. Prostě parta kamarádů, jež zažívají v lese různorodé příhody. Faktem je, že v době počítačové animace tenhle způsob animace vypadá fajn. Ještě víc se mi ale líbilo celkové ztvárnění lesa, což je rozhodně další plus. ()

lele 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že tady mě na první dobrou zaujal kanec ve stylovém oděvu :D Ale nejoblíbenější postavou je zloděj vlk, který neúnavně hází do pytle příbory a další majetek svých kamarádů :D ()

Reklama

Galerie (27)

Reklama

Reklama