Reklama

Reklama

Alice se ztrácí

(seriál)
  • Izrael Losing Alice
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Epizody(8)

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Tady se Izraelci chopili špatného námětu. V rozmezí osmi dílů chtěli vyprávět nějaký erotický thriller jak ze šestákového románu z trafiky, ale ve výsledku to nemělo ani napětí, ani kvality. Hrozná nuda. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

pomalu plynoucí neonoirovka,která má sice dost hluchých míst,ale naštěstí je vždycky dokáže vyvážit povedenými momenty.Uhrančivý vizuál působí jako kdyby sérii režíroval Nicolas Winding Refn,ale stejně tak působí i celé vyznění seriálu.Vše se točí okolo režisérky Alice,která točí film podle scénáře mladé scénáristky a prvotní nadšení přechází v posedlost a ta následně v paranoiu.Do toho je jsou zamíchány ještě vztahové věci a osobní problémy a strasti a nechybí ani trocha toho erotického napětí.Kdo má rád tvorbu NWR,bude tohle jeho šálek kávy.Kdo ne,velmi pravděpodobně se bude většinu času nudit.Tedy v případě,že bude vůbec schopen dokoukat první epizodu...70% ()

Reklama

Sheelle 

všechny recenze uživatele

Úspěšná režisérka/scénáristka Alice, která obětovala kariéru pro rodinu a úspěch svého muže, potkává mladou, bezprostřední dívku Sophii, která jí obrátí poklidný život vzhůru nohama. Jiskření mezi ženami a jejich vzájemná fascinace tou druhou, brzy přechází do paranoii. Celý příběh se točí kolem neobvyklého erotického scénáře napsaného mladičkou Sophií, který okouzlí Alici i jejího muže, který se rozhodne ve filmu hrát hlavní roli. A Alice jej režíruje. Aby toho nebylo málo, tak hlavní ženskou roli získá právě autorka scénáře - Sophie. Byl to vše plán krásné Sophie a čeho tím chce dosáhnout? ()

Skeksis odpad!

všechny recenze uživatele

Takúto blbú skomoleninu som ešte nevidela. Jedna nesmierne iritujúca piča s krátkymi vlasmi, a druhá piča s dlhými vlasmi, ktorá tej prvej všetko toleruje. Spoiler: dokonca aj to, že jej pretiahne vlastného muža. By som musela mať prinajmenšom lobotómiu, aby som si takú štetku pustila k telu. A tá akože tlačovka v Cannes bola asi taká uveriteľná ako že Kotleba chodí s Barackom Obamom. ()

VLADEK 

všechny recenze uživatele

K seriálu jsem přišel náhodou, když jsem si tak lustroval své oblíbené herce a herečky. Zdejší komentáře a také hodnocení na IMDb byly spíše odrazující, ale tak nějak se to sešlo a pustil jsem si to. 1) Romantický seriál - nesmysl, to spíše jde o ženský erotický seriálový thriller. 2) Od začátku je jasné, že tady máme nějaký ženský pohled na věc, ale muži nejsou za kretény, jak to tak někdy bývá. Ale mám takový pocit, že pro ženy to bude hůře stravitelné. 3) Je třeba se sledování věnovat, i obyčejný odchod na WC může být fatální. 4) Velká škoda, z mého pohledu, scénáristicky odbyté poslední epizody. 5) Ayelet Zurer herecky přesná, velmi intenzivní plná škála. Neznám českou herečku jejího věku, která by tohle zvládla. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Část epizody se odehrává v okolí města Haifa, což je zmíněno při scéně, kdy dochází k menší nehodě. Haifa je největší severoizraelské město, hlavní město Haifského distriktu a třetí největší město v Izraeli. (noelcoward73)

Reklama

Reklama