Reklama

Reklama

Black Space

(seriál)
  • Kanada Black Space (více)

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Pravidla moc neřeší a využívá dost nezvyklé prostředky. Teď vyšetřuje masakr na izraelské střední škole, který má na svědomí parta zabijáků v maskách jednorožců. (Netflix)

Recenze (32)

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Věk dospívání není jenom obdobím ochutnávání zakázaného ovoce a prvních sexuálních experimentů, ale i životní etapou, kdy se ještě necítíte být vázáni dospělou etikou, pokušení moci nad druhými je příliš lákavé a k projevení soucitu schází odvaha, obzvlášť když vaši kamarádi považují laskavost za slabost. Ceněného vyšetřovatele izraelské policie stála kdysi šikana levé oko. Když ho několikanásobná vražda po letech znovu zavede na střední školu, kde zažil tolik příkoří, ožijí démoni minulosti a je rozhodnutý vést vyšetřování bez ohledu na předpisy a následky. Seriál umí výborně pracovat s charaktery, je nepředvídatelný a plně využívá atraktivní školní prostředí s jeho nadrženými puberťáky holdujícími všem neřestem vážícím se k věku. Po celou dobu mé hodnocení oscilovalo mezi čtyřmi a pěti hvězdičkami, ale jak šel čas, jinak kvalitní scénář začal někdy pracovat s málo uvěřitelnou psychologií postav a poslední díl byl po skvěle rozehrané partii zřetelně zkratkovitý a nedotažený, takže nakonec jsem se přiklonil k nižší nadílce. Celkový dojem: 85 %. Izraelská produkce nicméně znovu ukázala pozoruhodně vysokou úroveň. ()

vnimatkrasu 

všechny recenze uživatele

Cut the bullshit. Black Space si jde za svým, má tempo olympijskýho sprintera, tak akorát nesympatickýho macha v hlavní roli a nelidsky krásný holky. Nebejt kapičku slabší pointy a toho, jak se mi postavy nehorázně pletly, byl bych spokojenej úplně. Mezi jednookejma policajtama je každopádně Black Space král. 👑 ()

Reklama

Narciska 

všechny recenze uživatele

Upozornění v úvodu hovoří o znepokojivosti a znepokojivé to vskutku je, ve všech ohledech. Taky je to napínavé, a když s dalšími díly roste pocit znechucení, není znepokojivé to, že takové seriály a filmy vůbec vznikají a že se na ně dívám? Protože, i když dobře natočený, napsaný i zahraný, je to pro mě jen seriál o násilí a odpadu od morálních hodnot. ()

petikacka 

všechny recenze uživatele

To, že v Americe hrají puboši na některých středních školách střílečky bez možnosti dalších životů a v Evropě už to taky vyzkoušeli, to je všem známo, ovšem v Izraeli to dostali na jiný level. Je to celkem shock!, že v tak vysoce nábožensky založené zemi se může stát něco tak absurdního. Nic, ale není tak absurdní, aby to nemohlo být  ještě absurdnější. To jeden zjistí až se mu postupně před očima začne rozmotávat důvod toho všeho šílenství. A to se teprve jeden nestačí divit. No, vlastně se ani nediví, protože z toho důvodu se vlastně v každé době děje všechno násilí. Za mě 90% ()

laik_60 

všechny recenze uživatele

čisto Iraelsky serial,, ziadny Mosad, žiadne vnutroštátne konflikty medzi Palestinčnmi a židmi. Konečne čistý dej židovská dvansťročenka, študenti maturanti, šikana, trýznenie, konflikty v škole v kolektívoch. Vraždy študentov riešil postihnuty policajt so sympatickou kolegyňou. Trocha sa v tom dave plietli postavy (hlavne študentov) , napokon to ústilo k zaujímavému koncu. ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama