Reklama

Reklama

Recenze (4)

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Tenhle film vám řekne, že byste neměli poslouchat Papa Roach - Last Resort v den, kdy se chcete zabít, a můj komentář k tomu dodá, že sledovat tenhle film v den, kdy máte depku, taky není zrovna dobrej nápad. Komik a teď už i režisér Jerrod Carmichael natočil uvolněnou hodinu a půl dlouhou konverzačku o dvou kámoších, kteří jsou na konci sil. Předtím, než se ale vzájemně zabijí, si užijí ještě poslední den naživu. A tak courají městem, rozebírají normální věci, špičkují se, a pak... to vám samozřejmě neřeknu, ale nutno říct, že film se vyhýbá veškerým klišé, je nepředvídatelný až do konce a na téma duševního zdraví toho za tak krátký čas stihne říct překvapivě mnoho. Carmichael i Abbott jsou v hl. rolích výteční. Dávám stejně velký palec nahoru jako u Skeleton Twins, ani v tomhle případě to ale nebude pro každého, a už vůbec ne za každých okolností. 7/10 ()

Othello 

všechny recenze uživatele

Film, který otřepané schéma "co stihnout, když zbývá poslední den" sympaticky nepřeklene do prosté ódy na život, což je vždycky za body. Abbott mi po James Whitovi ve mě budí dojem, že jeho věrohodná ztroskotanost je u něj možná defaultní nastavení. ()

SpaceOdyseus 

všechny recenze uživatele

Zajimave podana depka, kde obcas probubla jiskricka nadeje, aby byla zaslapana zas do zeme. Ustredni dvojka je na jednicku, jejich verbalni spickovani pri courani po meste a hledani... neceho bavi ale hlavne poskytnou ojedinely pohled do ne uplne zdrave mysli. A diky tomu se muze jednat o celkem dulezity snimek. ()

Reklama

Reklama