Reklama

Reklama

Spolu nespolu

Trailer

Svobodný čtyřicátník Matt (Ed Helms) si zvolí za náhradní matku svého vytouženého dítěte mladou samotářku Annu (Patti Harrisonová). Nečekaný vztah dvou cizích lidí vystaví jejich dosavadní představy o citové blízkosti, hranicích i lásce tvrdé zkoušce... (Cinemax)

Videa (1)

Trailer

Recenze (8)

silentname 

všechny recenze uživatele

"Together Together" v jadre nie je zlým filmom. Myslím si, že Nikole Bekwith preukazuje celkom slušný režisérsky talent, no možno mohla priniesť trošku viac informácií a aj silnejší záver. Film pôsobí nedopracovane. A možno za to môže celkom krátka stopáž. Neviem. Ale nemal som pocit, že by som našich hrdinov dostatočne spoznal na to, aby som povedal, že boli výborní. Boli zaujímaví. Aj sami o sebe, aj ich spoločné momentky tomu vedeli niečo pridať. Je tu niekoľko dobrých nápadov v rámci ich vzťahu, ktoré robia film príjemným na pozeranie a dostáva trošku srdca, no myslím si, že toho srdca mohlo byť trošku viac. Minimálne aby sme my ako diváci mohli ich lepšie pochopiť. Najmä ich rodinné problémy. Niečo nám síce povedia, no máme veľmi málo momentov, kde to môžeme spolu s nimi prežiť. Tématicky okrem toho ide scenár len po povrchu. Nerozoberá do hĺbky vzťah medzi našimi hrdinami a aspekty ich situácie. Chcelo to podľa mňa spracovať menej ako komédiu, umocniť dramatické momentky a dať nám trošku viac času na to, aby sme postavy mohli spoznať. A mali by sme tak oveľa kvalitnejší film, ktorý by som určite odporúčal viac. Stojí ale film za pozretie? Podľa mňa áno. Ale je tu ozaj zrejmé, že mohol priniesť viac. Hodnotenie: B- ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Štvrtý celovečerný film (keď počítame aj jeden TV film) režisérky Nikole Beckwith je ľahkým spojením dvoch vážnejších tém, ktoré sú oblečené do moderných šiat. Je tu téma rodičovstva a druhou s ňou silne spojené je samostatnosť. Muž by chcel byť otcom, ale nechce manželku / partnerku – jeho dieťa vynesie jedna žena, ktorú si na to „najal“. Film celkom dobre zachytáva pomaličky rozkvitajúci vzťah medzi budúcim otcom a ženou, ktorá mu porodí dieťa. Nechýbajú vtipnejšie momenty, ani klišé momenty. Škoda, že nie je trochu lepšie rozobraná minulosť obidvoch postáv. Dvojica Patti Harrison / Ed Helmes hrá v pohode. Pred-záver síce nevie celkom vynechať klasické schému vzťahov, ale samotný záver  je šikovne ukončený v momente, kedy divák ešte sám môže domyslieť taký koniec, ktorý sa mu najviac bude hodiť. P.S.: „Friends – the Godfather of television shows“. No comment. Osobné hodnotenie: 76% (***) ()

Reklama

Karp 

všechny recenze uživatele

Nejhorší je, že vlastně ani nedostane možnost si hlavní hrdiny oblíbit. Zejména z počátku je střih až zběsilý a jen co se nějaká konverzace rozeběhne, už ji ruší další a další scéna. A tak běžíte dopředu a po půlhodině v podstatě ani nevíte proč. Ve chvíli, kdy si zvyknete a čekáte, co bude dál, přichází nevyřčený konec. Škoda. 40% ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

film ocení jen a pouze ženy.Mě tam sedlo všechno .Výběr a výkony herců obzvlášť.Matt se do svého otcovství extra opřel.Tak moc to dítě chtěl.Zpočátku bral Annu jako schránku ale postupem času i jako ženu.Jenže byl problém - Anna chtěla kvalitní život.Viděla to v dalším vzdělání a na to potřebovala peníze.Proto se rozhodla být náhradní matka.V totalitním kapitalismu není nic zadarmo.Konec je takový otevřený ale mě spíš přišlo že se Mattovi splnilo přání  a každý půjde svou cestou???I když se ty city nějak vymkly.Minimum herců spousta kvalitních až úsměvných dialogů.Žádná překombinovaná šaškárna jak jsme u filmů s touto tématikou zvyklí..Klíďo se podívám ještě jednou. ()

Heywood 

všechny recenze uživatele

Použití náhradní matky (nikoliv jen pro celebrity), ale i v tom normálním životě se ukazuje, že to není až tak záporná věc. Navíc obsadit do hlavní vážné role komičku chtělo odvahu. Stejnou režisérka projevila u konce filmu. Až možná velkou. Film staví postupně, neuspěchaně a nesnaží se vyřešit všechny vedlejší příběhy. Hlavní roli má příběh o očekávaní dítěte a co vše ti dva, co je náhoda a osud svedl dohromady , musí překonat. A že se do sebe zamilují? Ani jeden to neplánoval, nechtěl, nežádal a stejně se to stalo. Tohle se tvůrcům podařilo podat výborně, bez patosu zbytečných líbaček a trapných sexiscén. Protože divák ví přesně, co se bude dál dít…. Tvůrci si lehce řekli o druhý díl. Zasloužili by si jej herci i my diváci. 70%. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (3)

  • Film bol natočený za 17 dní. (dwdb)

Reklama

Reklama