Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

Hlavním hrdinou je Toujo Basara, kterému jednoho dne jeho otec oznámí, že se chystá znovu oženit a že tím pádem bude mít Basara dvě nové mladší sestry, Miu a Marii. Poté, co mu obě sestry představí a stráví spolu krátký čas pohromadě, otec oznámí, že musí odjet do zámoří a že dívky nechá v Basarově péči. Prakticky ihned poté se ukáže, že sestry nejsou jen obyčejné dívky, ale vládkyně démonů a její ochránkyně sukuba. Chtěly Basarova otce i Basaru využít, protože jsou na útěku před dalšími démony, kteří touží po Miině moci. Netušily však, že Basara ani jeho otec také nejsou obyčejní lidé, ale bývalí členové klanu hrdinů, a že Basarův otec celé tohle setkání předem připravil... Jak dopadne příběh mladé vládkyně démonů, jejího ochránce a ochránkyně? Vše se ještě více zamotá, když se ústřední dvojice pokusí spojit mocným kouzlem, které ale neproběhne podle plánu... (Jeoffrey)

(více)

Recenze (11)

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z počátku se to zdálo zajímavé a vypadalo to na dílko s dobrým příběhem a několika zajímavými charaktery, ovšem s přibývajícími episodami mě to poměrně rychle přestávalo bavit. Stávalo se to pro mě stále víc předvídatelným a nezajímavým. Ecchi aspekt, který jsem měl předtím za povedený a nadprůměrný se mi velmi rychle zajídal a některé nucené momenty, kdy to chce za každou cenu ukázat nějaký ten záběr něčeho erotického, jsou absolutně nepovedené a kolikrát i velmi špatně zvolené. Během pár dílů se tedy můj celkový dojem z tohoto anime propadl ze silných 3* na slabé 2*, naštěstí závěr nebyl špatný a skoro si říkám, že možná i tu druhou sérii v letošním říjnu přeci jenom ještě dám... 4/10 ()

Scalpelexis 

všechny recenze uživatele

[Shlédnuty 3 epizody, drop] Blecht. Tohle je tak odpudivá ohraná ecchi/harem písnička, že bych si přál raději oslepnout pitíčkem z nechvalně slavné likérky Drak. Říct o téhle blbosti, že to je béčkový(!!) High School DxD, popíše obsah a kvalitu stručně a víc než výstižně. Nekonečné vyhledávání nejprimitivnějších cest a důvodů k tomu, aby dámy na sobě postrádaly oblečení, zabírá snad i 50% děje a skrz rituál spoutaná hlavní dvojice ve vztahu pán - služebnice svoji magii a schopnosti nejlépe posiluje tak, že..mno..prostě budou spolu dělat sem tam veselé, sem tam přidrzlé činnosti vyvolávající hlášky "Ne, tam nesmíš!" anebo "Mám dort na **** a nemám jak to vyčistit!". Kočka leze sukní, pes prsem, pes prsem, nebude-li vzrůšo, nezvlhn..ehm, omlouvám se. Tak či onak, v tomto ohledu Shinmai svůj vzor z High School rozhodně překonalo a je jen na vás, jak velký zvrhlík tam uvnitř vás dřímá. Mně stačily 3 díly (chvíli jsem akademicky pokyvoval). Jo a mimochodem jsem tam, myslím (ale fakt to nevím jistě), zahlédl nějakou dějovou linku s démony a hrdiny. Nedomnívám se, že by byla extra důležitá. Slabé, nahaté 2*. ()

TomX2 

všechny recenze uživatele

Celkový dojem: Taká slabšia nápodobenina High School DxD, ktorá sa nebojí svojou nahotou a sexualitou zájsť ešte vyššie. Hlavnou postavou je Toujo Basara, hrdina ktorý má nadprirodzené schopnosti, a ktorý bol vyhnaný zo svojej dediny kvôli jeho sile, ktorou zabil svojich najbližších. Po rokoch sa so svojim otcom, najsilnejším hrdinom, odsťahoval do mesta. Tam ho ale navštívia 2 démonky (ktoré ale netušia, že aj Issei má nejaké tie schopnosti). Jednou z nich je dcéra bývalého vládcu démonov, ktorá po ňom ale zdelila silu, a tak po nej idú iní démoni. Issei sa rozhodne ju chrániť, pretože ju považuje za vlastnú sestru (no, to je trochu vtipné a divné, spoilerovať to nebudem). Áno, možno ste si už všimli, aj v Shinmai maou no testament je podobný svet ako v High School DxD - meče, anjeli, démoni atp. Postavy si sú v týchto 2 anime tiež veľmi podobné, a tak isto aj príbeh a ecchi. Tí, čo ecchi anime nevyhľadáju by si ale mali davať pozor - toto anime nemá ďaleko od hentai. Samozrejme, pre mňa spokojnosť, bavil som sa a ani jeden diel nie je nudný alebo zbytočný. V ôsmom dieli to síce dostane horší spád, no našťastie sa to ale stihne zlepšiť. Moje hodnotenie: 88% edit (15.12.2018): Mením hodnotenie... ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Anime mi hodně připomíná High School DxD, akorát zdejší animace není tak dobrá, příběhově a postavami to taky tolik nebaví. Anime se spíš zaměřuje na fanservis než na samotný děj a tak anime dost ztrácí. ()

HDeer 

všechny recenze uživatele

Pokiaľ by sme hodnotili čisto aspekty ecchi a fan service, Shinmai maō no Testament by bolo pomerne vysoko. Ak sa však chceme baviť o faktoroch zápletky a seriálovej úrovni, v porovnaní so súčasnou anime produkciou, je potrebným znížiť naše celkové nároky, čo prirodzene neveští nič dobré. K celkovému počinu by som ale nebol až tak radikálnym. Osobne si totiž myslím, že oproti konkurencií (najmä počas jarnej sezóny) urobili relatívne chválitebnú prácu. Z hlavnej dejovej línie, či dizajnu jednotlivých charakterov síce cítiť istú podobnosť s konceptom High School DxD, avšak, zatiaľ čo hlavná atrakcia okultného výskumného klubu Issei má problém udržať svoje predstavy na uzde, Toujo Basara je príkladom neo-romantického hrdinu, ktorý mi je predsa len o niečo sympatickejší. ()

Lettanea 

všechny recenze uživatele

Škoda. Začiatok a skoro prvá polovica bola celkom zaujímavá, ale akonáhle sa to zmenilo na háremovku, šlo to do kopru. Tuctová kópia DxD. A to malo DxD dobré aspoň prvé dve série. 2* ale som viac menej znechutený. Echhi scény však boli fajn, to však ani zďaleka nevyrieši všetko, hentaiu je našťastie viac než dosť, netreba strácať čas pri podpriemerných veciach. ()

DaweForeman 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dvěma slovy - slušná haluz. Kde začít? Asi nejočividnější stránkou, což je ecchi - teda jestli se to dá tak nazvat, protože některé scény už jsou spíše erotické, ne-li hraničící s hentaiem. Tím je právě tohle anime výjimečné a navíc hlavní hrdina není úplný ňouma, kterého by to nějak extra znervózňovalo (ne jako v jiných anime, kde hrdina odpadne dřív, než se něco stane nebo je rudej až zadku nebo je úplným extrémem nadržence). Řekl bych ale, že až BD verze (bez otravné cenzury) bude o trochu něčem jiném. Dále tu mám docel zajímavý příběh plných démonů a hrdinů zase v trochu jiným podání, kdy není vše jednoznačné a každá strana má své pro a proti. Silnou stránkou tohohle anime je hlavně vtip, ten se jim tu povedlo dobře zpracovat. Co se týče ale napínavosti nebo akce, tak je to slabý - co jsem četl mangu, tak tam toho bylo trochu více. Proto se mi tohle zdá trochu jako zkrouhlé. Co se týče animace a hudby, tak tam nemám co vytknout a oboje člověk užije. Každopádně jsem zvědav na druhou sezónu na podzim. ()

janovrom 

všechny recenze uživatele

Říkal jsem si, že děj podle obsahu bude vypadat zajímavě. Musím ale říct, že jsem zklamán. Anime je sice harem a ecchi, ale nemyslím si, že je vhodné ho cpát všude i do okamžiků, kdy se vede vážná debata. Navíc ta zbytečná cenzura... Autorům: Pokud myslíte na mladší lidi nebo to považujete za nevhodné, tak to tam prostě nedávejte! K čemu jsou tam záběry, kdy je polovina obrazovky bílá a nic se stejně neděje? Dokázal jsem to dokoukat jen kvůli sukubě Marii a protože jsem chtěl vědět, jestli se moje předpovědi splní. Musím ale vyzdvihnout posledni 3 epizody. Děj se skutečně posouval, měl zápletku, prostě to ubíhalo. Jen kdyby hlavní záporná postava nebyl idiot - kdo čeká, až se jeho soupeř vykecá (chyba naprosté většiny seriálů)? ()

Pavoll 

všechny recenze uživatele

Cenzurovanu verziu som nevidel, takže moje hodnotenie je trošku lepšie pretože necenzurovaná verzia je v pohode, možno to až tými uchylními scenkami prehnali, ale kto by sa stažoval. :-)) ()

La_Valette 

všechny recenze uživatele

Zcela souhlasím s Jeoffrey. Z počátku to vypadalo velice slibně, ať se jednalo o příběh, nebo ecchi. Bohužel se z toho stala hrozná nuda, děj se nikam neposouvá, 'rádoby erotika' je díky cenzuře totálně zabitá a souboje za moc taky nestojí. Připadá mne, že se děj zcela odklonil od původního námětu a svůj 'děj' staví pouze na rivalitě Mii a Yuki. Mariiny blbé keci a fórky to vždy tak akorát zazdí a posílají celou sérii na 'anime skládku'. Zatím jsem viděl cca 9. dílů a po tom co tvůrci předvedli, si nejsem jist, zdali si troufnu na zbytek... ()

Lukas222 

všechny recenze uživatele

Háremovka, ktorá ide proti zažitým štandardom žánru. Zatiaľčo všade inde nájdete 80% príbehu a 20% ecchi, tu je to presne naopak a "dielo" posúva hranice ecchi cez erotiku až takmer k pornu. Podobnosť s Highschool DxD sa zdá byť účelová - červenovlasá hlavná hrdinka a hlavný hrdina so zbraňou so zeleným drahokamom - žiaľ, tam všetka podobnosť končí. Toto je totižto narozdiel do DxD čistá úchylnosť takmer bez deja. A je to škoda, pretože príbeh vyzeral naozaj zaujímavo. Evidentne ho je ale proste málo a je napísaný tak kostrbato, že bez nekonečných fillerov by tvorcovia vyčerpali námet už behom tejto 1. série. Jediný druhý svetlý bod pri jemne načrtnutom príbehu je veľmi kvalitný a podarený soundtrack. ()

Reklama

Reklama