Reklama

Reklama

Ďáblovo hrdlo

(seriál)
  • Bulharsko (D)evil's Throat: Djavolskoto Garlo (více)

Obsahy(1)

Při vrcholící uprchlické krizi v Bulharsku vyšetřují zaměstnanec DANS a ambiciózní místní vyšetřovatelka vraždu policisty ve výslužbě v pohraničním městě Smoljan. Postupně odhalují hrozné tajemství zločinu, který od základů změní jejich vyšetřování... (AXN)

Recenze (3)

Skeksis 

všechny recenze uživatele

Vlečie sa to ako sopeľ z nosa. Navyše mám dojem, že kriminálna zápletka je vedľajšia. Vzťahové blbosti sú v tomto prípade na prvom mieste. Nerozumiem priveľkému pátosu, keď tam o nič tak vážne nejde. Nie je to až taký zapadákov. Majú tam predsa hotely, policajnú stanicu, paneláky... Niekoľko vrážd - a čo má byť?! Ja mám na ulici každý deň minimálne jednu vraždu, jednu samovraždu, a čoskoro plánujem zabiť niekoho aj ja... ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

zase trochu jiná evropská krimi.Jsem spokojená.Kdo je zvyklý na nabušené policajty a agenty z USA krimi tak se mu tohle může zdát poněkud  - jaksi - nezvyklé.Herci jakoby měli opratě za které je někdo drží zpátky ale kamera a režie byly lepší evropský standard.Poměr hlasitá hudba a mluvené slovo bylo 2:1.Zase to přeřvalo ztišené hlasy.Lišácky vybrané záběry lesních porostů protkaných říčkami. Paráda. ()

Reklama

brasek 

všechny recenze uživatele

Seriál sa mi páčil. Kriminálna pointa je skoro mysteriózna, niekoľko vedľajších paralelných zápletiek vôbec nepôsobia ako balast, ale udržujú diváka v strehu. Do emócií jednotlivých postáv sa dá vžiť. Škoda, že počas 10 - 11 časti už je pomaly všetko jasné pre diváka, len kriminalisti tápajú a miestami trápne "béčkové" scény ubližujú seriálu. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama