Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Začalo to dávným milostným dopisem – a vznikl z toho nový vztah. Co má budoucnost přichystaného pro Laru Jean a Petera? (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (45)

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Příběh o první velké lásce skoro dospělé slečny a kluka je líbivý, ale milý. Dialogy jsou vtipné a zní věrohodně, chování postav je sympatické a i přes záměrně světlé barvy volené na šatech i interiérech, snímek se zabývá velmi důležitým rozhodováním, které čeká většinu dospívajících - opuštění rodinného hnízda, hledání školy - budoucího života, a jak naložit s dosavadními vztahy, které zákonitě podstoupí zkoušku nejen vzdáleností ale i nabytím nových zkušeností. Dokreslované pozadí a aranžování do lifestylových fotografií sice film osvěžilo, postupně už toho ale bylo příliš a zavánělo rutinou. Úvodní výlet do Koreje působil spíš jakože si ho předplatila Korejská centrála cestovního ruchu, než že by byl pro děj jakkoliv podstatný. ____Film se sice podbízí teenagerům, ale nedělá z nich tupce. A je fajn taky jednou vidět středoškoláky, kteří se furt nepodřezávají ve vaně, nervou si do žil všechno možné, netrpí nejhoršími depresemi a nikdo je ani nezneužívá ani nedeptá. SHRNUTÍ: Vůbec ne hloupá pohádka pro náctileté. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Sladky teen film mohl byt jeste prislazenejsi. Pripadal jsem si, jako kdyz sedim ve vane se sirupem a okusuji cukrovou vatu. Bavil jsem se nad dialogy "Chybelas mi" "takys mi chybel" nebo "koupis darky pro svou lasku a mozna si i das par donutu", pripadne moudro "nejlepsi momenty pro tvou lasku jsou, kdyz se nikdo nediva". Vyborny psycholog Jeronym Klimes rika, ze porno pro zeny jsou zamilovane romanky ruzive sesitky Harlekynky.Zeny proste nejsou na vizual, ale na pismenka.Nedokazu si predstavit, ze by tento film dodival do konce muz, pokud by nesedel se svou snoubenjou v kine.Mezi LZ a Peterem je opravdu ziva energie ,ale vzit si Korejku je dost americky uchylne. A kdyz uz porad sni o svem Stanfordu, je treba si uvedomit, ze americke univerzity jsou velmi drahe a studenti se na radu let zadluzi. Pro me byla desiva implantace americke zdegenerovane kultury do te jihokorejske. Prvky romanticke komedie jsou sestaveny zdarile vcetne chemie mezi obema hrdiny,ale humoru tu moc neni. Jak filmy cilici na teenagery byvaji, je to predvidatelne a zapletka recyklovana. ()

Reklama

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Pubertální, naivní a až příliš romantické. Nicméně, určitě u toho můžete vypnout a odpočinout si a nic neřešit. Na jednu stranu je to milé a příjemné. I když mi to s ohledem na maturák a předávání vysvědčení v roce 2021, kde jsou všichni spolu nepřijde vůbec, ale vůbec aktuální a neodráží to rok 2021, ve kterém se to odehrává, jelikož pochybuji, že by roušky měly chybět. ()

jasanka 

všechny recenze uživatele

Ja si nemuzu pomoct, ale tohle bylo proste uzasny, v ramci zanru jeden z nejlepsich filmu vubec. Podobnych feel-good filmu moc nenajdete. Je to neskutecne sladke (hudba to jen podtrhuje), neskutecne zamilovane a velice naivni, ale proste to funguje. U trojky dokonce i slzy ukaply, a to se mi vazne nestava. Za me nejlepsi cast. Nutne potrebuju pokracovani, i kdyz nejspis zadne nebude. P. S. Jedine, co me trochu rusilo, bylo nacasovani, protoze kdyz se hrdinove neustale rozhodovali, kam pujdou na vysokou, tak jsem si porad rikala, ze je to jedno, protoze stejne budou sedet doma. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Tak tohle jsem měl hodně za trest. Nejsledovanější na českém Netflixu. To teda potěš koště. První díl jsem měl sice uložený v seznamu, že jde o romanťárnu v červených číslech, ale po tomhle díle jsem jedničku okamžitě ze seznamu smazal. Ošklivé holky, zápletka na pětiminutové řešení v prvním díle prciček (vztah na dálku) a jinak už vůůůůůůůbec nic. Ač fanoušek rocku a metalu, musím přiznat, že jediné, kdy mě film malilinko potěšil, bylo, když zazněli Spice girls (asi to bylo tím, že jsem si představil ty pěkné holky oproti hrdinkám filmu) a Oasis. Ale to byla dohromady ani ne jedna minuta. Jak jsem nabízel manželce, radši bych se hodinu díval na video s nahým Zacem Efronem, než toto. Bohužel jsme to dokoukali a Zac se neobjevil. ()

Galerie (109)

Zajímavosti (3)

  • Ve scéně, kdy si jde malá Lara Jean (Momona Tamada) převzít ocenění, můžeme vidět autorku knižní předlohy (Jenny Han) v roli ředitelky školy. (Veeria)
  • Film sa mierne odlišuje od knižnej predlohy. Nespomína sa tu napr. Trinina (Sarayu Blue) rozlúčka so slobodou, prázdniny pri mori, atď. (barborasara)
  • Natáčelo se od 15. července do 20. srpna 2019. Točilo se ve Vancouveru (Britská Kolumbie, Kanada) a v Soulu (Jižní Korea). (BMW12)

Reklama

Reklama