Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Začalo to dávným milostným dopisem – a vznikl z toho nový vztah. Co má budoucnost přichystaného pro Laru Jean a Petera? (Netflix)

Recenze (45)

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Příběh o první velké lásce skoro dospělé slečny a kluka je líbivý, ale milý. Dialogy jsou vtipné a zní věrohodně, chování postav je sympatické a i přes záměrně světlé barvy volené na šatech i interiérech, snímek se zabývá velmi důležitým rozhodováním, které čeká většinu dospívajících - opuštění rodinného hnízda, hledání školy - budoucího života, a jak naložit s dosavadními vztahy, které zákonitě podstoupí zkoušku nejen vzdáleností ale i nabytím nových zkušeností. Dokreslované pozadí a aranžování do lifestylových fotografií sice film osvěžilo, postupně už toho ale bylo příliš a zavánělo rutinou. Úvodní výlet do Koreje působil spíš jakože si ho předplatila Korejská centrála cestovního ruchu, než že by byl pro děj jakkoliv podstatný. ____Film se sice podbízí teenagerům, ale nedělá z nich tupce. A je fajn taky jednou vidět středoškoláky, kteří se furt nepodřezávají ve vaně, nervou si do žil všechno možné, netrpí nejhoršími depresemi a nikdo je ani nezneužívá ani nedeptá. SHRNUTÍ: Vůbec ne hloupá pohádka pro náctileté. ()

LiVentura 

všechny recenze uživatele

Nastavovaná slaďárna, která nemá s realitou dneška mnoho společného.. jestli bude ještě pár dílů, tak už tý holce ten věk věřit nebudu! :-)) ()

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Pubertální, naivní a až příliš romantické. Nicméně, určitě u toho můžete vypnout a odpočinout si a nic neřešit. Na jednu stranu je to milé a příjemné. I když mi to s ohledem na maturák a předávání vysvědčení v roce 2021, kde jsou všichni spolu nepřijde vůbec, ale vůbec aktuální a neodráží to rok 2021, ve kterém se to odehrává, jelikož pochybuji, že by roušky měly chybět. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Finále filmovej trilógie od Netflixu - "To All the Boys: Always and Forever, Lara Jean" je podobne ako druhý film nie úplne najlepšie pokračovanie. Nemôžem povedať, že by film nemal srdce, alebo nejaké dobré momentky. No dokopy neprináša toho moc nového. Tentokrát len láska medzi Peterom a Larou Jean bude skúšaná skutočnosťou, že pôjdu na vysokú školu a najmä každý na inú. A ich plány sa postupne rozsypä ako domček z karát. Prežije to ich vzťah? Čo si myslíte? Film má podľa mňa dobrý soundtrack, postavy sú stále sympatické, je tu niekoľko vtipných momentov a láska medzi Larou a Petrom pôsobí stále veľmi uveriteľne. Plus by som povedal, že záverečná tretina filmu je to, kde sa film skutočne poriadne nadýchne a zabehne zvyšok maratónu s veľkou cťou. A okrem toho s niekoľkými dobrými scénkami, ktoré ma do toho konečne chytili. No problémom sú prvé dve tretiny, ktoré sú len trošku prebiehnaním cez jednotlivé klišé. Nemyslím si, že je to hrozné. Prvé dve tretiny by som ohodnotil ako okey a uzavretie príbehu je to, čo ho robí výnimočným. No nie som si istý, či si budem niekoľko mesiacov neskôr ešte pamätať nejaké väčšie detaily z tohto filmu. V mojich očiach ide o funkčnú romantickú dramédiu. No nemôžem povedať, že vysoko zapamätateľnú. Hodnotenie: B- ()

eLeR 

všechny recenze uživatele

Slabšie ako jednotka, lepšie ako dvojka a fajn správa, že Jenny Han sa minul atrament a štvrtú knihu už nenapísala. Ináč počula som, že v treťom ročníku na výške mali poriadnu krízu, ale ustáli to ... no dobre, žarty bokom .. muzika ale zase príjemne pekná. Zbohom! ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Už mi to prišlo také, že čím je tá Kórejka staršia, tým je detinskejšia. Ona rastie, no správanie sa stále na úrovni stredoškolskej prváčky, čo mala len nedávno prvé mesiačiky. Postupne sa to ustáli len na jednej rovine, a to môžem študovať od svojho frajera 5000 km ďaleko a udržať vzťah? A toto sa rieši v podstate hodinu a pol. Pritom odpoveď pre reálny život je jasná – nie, neudržíš si ho a navyše na neho zabudneš. Ale film sa samozrejme vybral tou romantickejšou cestou, od reality odtrhnutou. Pozitívom boli opäť pasáže z moderných hitov, z ktorých najlepší bol Oasis – Don’t look back in anger. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Sladky teen film mohl byt jeste prislazenejsi. Pripadal jsem si, jako kdyz sedim ve vane se sirupem a okusuji cukrovou vatu. Bavil jsem se nad dialogy "Chybelas mi" "takys mi chybel" nebo "koupis darky pro svou lasku a mozna si i das par donutu", pripadne moudro "nejlepsi momenty pro tvou lasku jsou, kdyz se nikdo nediva". Vyborny psycholog Jeronym Klimes rika, ze porno pro zeny jsou zamilovane romanky ruzive sesitky Harlekynky.Zeny proste nejsou na vizual, ale na pismenka.Nedokazu si predstavit, ze by tento film dodival do konce muz, pokud by nesedel se svou snoubenjou v kine.Mezi LZ a Peterem je opravdu ziva energie ,ale vzit si Korejku je dost americky uchylne. A kdyz uz porad sni o svem Stanfordu, je treba si uvedomit, ze americke univerzity jsou velmi drahe a studenti se na radu let zadluzi. Pro me byla desiva implantace americke zdegenerovane kultury do te jihokorejske. Prvky romanticke komedie jsou sestaveny zdarile vcetne chemie mezi obema hrdiny,ale humoru tu moc neni. Jak filmy cilici na teenagery byvaji, je to predvidatelne a zapletka recyklovana. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Třetí romantické "dobrodružství" Lary Jean a Petera mi přišlo kvalitativně srovnatelné s prvním i druhým dílem, a proto film hodnotím průměrnými, ale i tak solidními třemi hvězdičkami. Oceňuji, že obě hlavní postavy jednaly normálně a uvěřitelně, a že tam netropily vyhrocené scény, nýbrž se snažily se navzájem pochopit, hledat kompromisy a nenutit toho druhého k rozhodnutí dle vlastních potřeb. Trochu mi vadila scéna z večírku se sólo tanečky, zároveň mi linie o zamilované Kitty přišla vcelku zbytečná. Ve výsledku jde o nenáročnou a civilně zahranou jednohubku o lásce, rodinných vztazích a dospívání. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Tak trojka je za námi, a celkem podle očekávání, bylo to v pohodě, už jen čekám jaká bude kniha. Skvělé a očekávané ukončení. Za mě povedené. Nic extra, ale zapůsobí to hereckým obsazením a hodně slušným příběhem. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Horší jak dost vtipná a přiměřeně romantická jednička, ale taky výrazně lepší než šíleně nastavovaná a nudná dvojka. Nastavované je to teda i tentokrát, ale má to docela fajn zápletky a ústřední pár je stále natolik milý, že mi tentokrát ani ta sladkost zas až tolik nevadila. Snad jen ten soundtrack nemusel být až tak otravně popíkový, ale to je holt poplatné době a generaci. Generaci, která ohrnuje nos nad Oasis, jeez. (ye ye, I know, ‘ok boomer’) ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

No neviem, už "jednotka" na mňa nespravila žiadny výrazný dojem a pôsobila na mňa skôr ako priemerná teenage rom-com, "dvojka" bola ešte slabšia, a "trojka" nijako extra nevybočila z tohto radu. Opäť ma bavil akurát tak vnútorný monológ Lary Jean ohľadom jej dilem, no ako celok mi to prišlo strašne afektované a prvoplánové. A na základe malého výletu si "zamilovať" New York (ktorý si Lara "užila" len tak z rýchlika) a vzdať sa svojej lásky a rodiny? To mi príde fakt nanajvýš absurdné. Dúfam, že "štvorka" o tom, aký je vzťah na diaľku neudržateľný, už nebude... ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Tak tohle jsem měl hodně za trest. Nejsledovanější na českém Netflixu. To teda potěš koště. První díl jsem měl sice uložený v seznamu, že jde o romanťárnu v červených číslech, ale po tomhle díle jsem jedničku okamžitě ze seznamu smazal. Ošklivé holky, zápletka na pětiminutové řešení v prvním díle prciček (vztah na dálku) a jinak už vůůůůůůůbec nic. Ač fanoušek rocku a metalu, musím přiznat, že jediné, kdy mě film malilinko potěšil, bylo, když zazněli Spice girls (asi to bylo tím, že jsem si představil ty pěkné holky oproti hrdinkám filmu) a Oasis. Ale to byla dohromady ani ne jedna minuta. Jak jsem nabízel manželce, radši bych se hodinu díval na video s nahým Zacem Efronem, než toto. Bohužel jsme to dokoukali a Zac se neobjevil. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Tahle série je taková dá se říct vyvážená první díl byl nejlepší za mě 4 hvězdy 2 díl byl slabota 2 hvězdy a tohle něco mezi těma dvěma tak, že spíše střed 3 hvězdy podobně jako v druhém díle to zde zachraňuje konec. Ačkoliv Lara Jean dospěla pořád je to naivní blbka a Peter je pořád stejný tak že vývoj postav na bodě nula. ubylo zde romantiky není zde ani jedna romantická scéna a příběh by se dal popsat slovy jdu na jednu školu pak si to rozmyslím jdu na jinou školu Peterovi se to nelíbí rozejdu se s ním vrátím se k němu jsem spokojená. Holky a ženy to nejspíše ocení více (neurážím) 60 procent ()

Kacitr 

všechny recenze uživatele

Líbilo. A moc. Možná kdybych Laru Jean a Petera viděla jiný den, jiný čas, hodnotila bych jinak. Ale teď je to takhle. Romantika, která chytne za srdce. A to i přesto, že má s realitou pramálo společného. ❤ ()

Reklama

Reklama