Reklama

Reklama

Království lesku

(pořad)
  • USA Bling Empire
Reality-TV
USA, 2021, 32–44 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Reality show o šíleně bohatých Asijcích a Američanech asijského původu, kteří si žijí na vysoké noze, paří ve velkém stylu a snaží se život hlavně užít. (Netflix)

Recenze (4)

Parabot 

všechny recenze uživatele

To nemá chybu. Beverly Hills 90210 meets Helena a její chlapci po 30 letech, asijská edice, aneb hledání autenticity instagramové generace. By mě zajímalo, jestli tvůrci chtěli zpočátku natočit seriál/mockumentary ale účinkující se ukázali být totálně neschopní, nebo rovnou tuto 100% fake reality show. Za vrchol považuji rozhněvaného hispánského mladíka důrazně kárajícího svoji partnerku, za zveřejňování intimních detailů v sociální bublině. To vše samozřejmě za přítomnosti televizního štábu, tedy i všech předplatitelů Netflixu. Pak pro jistotu znovu za asistence nějaké paní, vydávající se za terapeuta. A já sám bych se měl nad sebou zamyslet, jak trávím zimní víkendy. ()

JenYu 

všechny recenze uživatele

Viděna 1. série: Bavilo mě to tou absurdností a tím, jak je mi tenhle svět vzdálený. Ve výsledku však stejně všichni řeší stejné situace a stejné vztahové propletence - bez ohledu na to, kolik nul má člověk na účtě. Pokud máte rádi šperky, módu a okázalost, vřele doporučuju. 31. 10. 2022 Viděna 2. série: Mě prostě baví ta absurdita toho jejich bohatství :) Jinak obsahově slabší než první řada. ()

Reklama

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Netflix nabídl a já jsem se nechala nalákat. Ve zkratce - spojí jednoho chudého asiata s těmi bohatými a výsledek je takový, že úroveň z nich nemá nikdo. Je to tuctový podprůměr. Nemá to, co nabídnou ani jako bulvární drama. ()

janahan 

všechny recenze uživatele

Za mě se tahle reality liší od ostatních tím, že jsem se dobře bavila a sem tam zasmála. Když brouzdám Netflixem jako nefanda fantasy a hororů, tak občas nějakou reality ze zvědavosti pustím, ale většinou to dám jen chvíli a spíš mě to odradí, ale tohle je čestná výjimka. Zatím jsem jinou podobně zábavnou neobjevila. Odvozenina z New Yorku se jí také nepřibližuje. ()

Galerie (70)

Reklama

Reklama