Reklama

Reklama

Mapa dokonalých maličkostí

  • USA The Map of Tiny Perfect Things
Trailer 2

Dva adolescenti uvíznou v časové smyčce. On se z ní chce dostat ven, ona chce zůstat. Šanci mají, pouze když společně najdou malé, přehlédnutelné okamžiky a odhalí jejich význam v monotonii života. (Prime Video)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (50)

Botič 

všechny recenze uživatele

Při sledování téhle časové smyčky jsem měl pocit, jako bych se propadl tak o deset let zpátky v čase a říkal si, jaká je škoda, že se už takovéhle filmy moc netočí a nebo jsem na ně jen přestal koukat? S naleštěným Palm Springs bych to úplně nesrovnával, spíš s takovou Juno, Away We Go nebo Nick and Norah's Infinite Playlist. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Poměrně milý film se sympatickými mladými herci. A to je asi tak vše k pozitivům. S časovými smyčkami se v poslední době roztrhl pytel a tahle začínala vskutku slibně. Brzy však bylo jasné, že děj postráda hloubku a tak jsem se místy znatelně nudil. Nejvíce mne však z celého příběhu otrávil fakt, že se tvůrci snažili hrát na strunu celkové promyšlenosti a komplexnosti příběhu a přitom z nich neustále vycházely jen samé nesmysly. Jediné na co se zmohli, bylo jmenování matematických a fyzickálních termínů souvisejících ba jen vzdáleně s časem a následné odkazování na jiné filmy se stejnou problematikou. Kupříkladu mne dostal fakt s mezinárodním časovým pásmem, což je hranice kterou definoval a narýsoval sám člověk a vlastně na běh světa nemá vůbec žádný vliv. Přitom překročení této hranice přetočilo čas a vyresetovalo celý den. Finále s tajemství Margaret mne také nijak zvláště nevzalo a napravení reputace filmu se tím pádem nekonalo. 42% PS: ten kluk za celý film vystřídal minimálně 100 různých triček a mikin. ()

Reklama

VasaX 

všechny recenze uživatele

Tohle je takový ten feel good film o hledání lásky uprostřed časové smičky. Představitelé jsou v rámci svých rolí sympatičtí a ano, je to fajn, odpočinková podívaná. Možná až moc, protože mi přišlo, že se to příšerně táhlo. Ale obecně mi to přišlo OK, takový ten příběh ze života - dospívání, nenadchne, neurazí. ()

Axident 

všechny recenze uživatele

Když dva dělají totéž není to totéž. Vezmete velmi svěží, ujetě sympatické, zabavné a skvěle obsazené Palm Springs, na časovou smyčku navlečete ještě Hvězdy nám nepřály, obsadíte herce, kteří nejsou zdaleka tak šikovní ani sympatičtí, do scénáře a jejich úst vložíte jedno klišé za druhým, aby zmizela všechna ta hravost, vtipnost a podařenost a ukuchtíte jakousi teenage variaci, která vás možná neurazí, pokud jste neviděli zmíněné Palm Springs a je vám asi patnáct. Já ho viděl a je mi mnohem, mnohem víc, takže můj palec za tuhle zbytečnost míří jednoznačně dolů... ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Takze tema dna,ktory sa stale dookola opakuje,nie je nic nove,ale aj napriek tomu sa mi tento film zdal iny od ostatnych s touto tematikou,malo to hlavu i patu,bolo to inteligentne aj s troskou romantiky ci dojatia,pacil sa mi aj sympaticky vyber hercov,hlavne Kathryn Newton mam v laske,takze urcite to bude pre niektorych divakov nuda,ale mna take nieco vie oslovit a nuti ma to sa zamyslat nad roznymi vecami,jednoducho clovek si pri tom vela uvedomi...:-) ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama