Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(12)

Obsahy(1)

Detektiv je při vyšetřování vraždy zatažen do bitvy mezi viditelným světem a podzemní říší obývanou mýtickými bytostmi. (Netflix)

Recenze (6)

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príjemné prekvapenie od Netflixu založené na brazílskych poverách v príjemnom prostredí džungle, pláže či brazílskych slumov. Taká rozprávka pre dospelých s príjemnými hereckými výkonmi s enviromentálnym posolstvom, ktoré je však podané veľmi dobre a nikoho neurazí, príbeh však neosloví masy ako povedzme Avatar. Vo mne však tento seriál zanechal veľmi dobrý dojem a otvorený koniec môže priniesť ďalšiu sériu a ja si hovorím že prečo nie. Zatiaľ tohtoročné najpríjemnejšie prekvapenie. ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

V podstatě velká nuda, slátaní z kde čeho. Co chtěli tvůrci divákovi sdělit, jsem asi pochopila, ale moc se jim to nepovedlo. Za mne 25% maax. ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Brazilci sa snažili, ale v podstate z námetu vydolovali iba akúsi zlátaninu, kde sa motalo pod nohy všetko možné rozprávkové. Oslovilo jedine environmentálne posolstvo na záver. Podpriemer. 40/100 ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nečekal sem nic a jsem příjemně překvapen.Nápad,kdy mýtické/pohádkové bytosti obývají náš svět sice není nijak objevný,ale Neviditelné město je slušně zpracované,sympaticky obsazené,má neokoukané prostředí,nechybí mu v určitých momentech atmosféra a díky krátkým epizodám neobsahuje moc zbytečné vaty.Pořád se tu něco děje a i když se jeden z větších zvratů dá odhadnout poměrně dlouho dopředu,ničemu to nevadí.Na jednobhubku solidní počin a vůbec by mi nevadilo poznat další Brazislká mýtická stvoření...70% ()

brasek 

všechny recenze uživatele

Začiatok príjemne prekvapil, ale príbeh sa rýchlo zmenil na neskutočnú zlátaninu všetkého možného. Neustály flashback ma desil, mýtické respektívne rozprávkové bytosti nudili. Dej nemá tempo. Žiadna sláva, prevláda nuda a o zábave ani chýru či slychu. ()

Galerie (118)

Reklama

Reklama