Reklama

Reklama

Obsahy(1)

David je na první pohled milující a starostlivý manžel, ale podivná smrt jeho manželky rozpoutává sled událostí, kdy si nikdo nemůže být jistý ničím. Tento napínavý thriller je natočen podle skutečné šokující události o zdánlivě bezúhonném, starajícím se manželovi a otci Davidu Farrisovi, který je obviněn z mučení své bývalé manželky s ohledem na velice záhadnou smrt jeho nynější manželky. Bývalá manželka, která vším tím peklem již jednou prošla a přežila se rozhodne dokázat Davidu vinu. Aby potvrdila své úvahy rozhodne se odhalit odvrácenou stranu dobra všemi prostředky. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (12)

Colour 

všechny recenze uživatele

Keby tento film nebol podľa skutočného príbehu, tak by zrejme skončil šedý. Je neuveriteľné, čoho bol manžel schopný, vyrazilo mi to dych. No to bolo jediné zaujímavé a originálne. Námet je výborný, no skoro celé spracovanie je strašné. Prísľub smrti je ukrutne pomalý, so slabo priemerným scenárom a veľa zbytočnými scénami. Keďže ľudské osudy sú nevypočítateľné, v podstate to bolo napínavé. No inak nula bodov. 50% ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Neškodný thriller o muži, který zřejmě otrávil svou novou ženu a pokusil se tak zabít i svou bývalou. Té samozřejmě zpočátku nikdo nevěří a tak musí najít dostatek důkazů. Film neurazí ani nijak nenadchne. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Detektivka, která si své jméno absolutně nezaslouží (...). Televizní zpracování mi až tolik nevadilo, ale na to, že to nemělo ani hodinu a půl, to bylo docela nudné a předvídatelné. Nahoře to drží bezvadná Helgenberger, i když to nahoře znamená jenom průměr. Nic jsem nečekal a nic jsem nedostal. 50% ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama