Reklama

Reklama

Severní vody


My lidé jsme ubohá stvoření (E02)

(epizoda)
  • Velká Británie We Men Are Wretched Things

VOD (1)

Obsahy(1)

Sumnerovo dobrodružství se změní v noční můru, když je jeden z členů jeho týmu zabit. Navzdory neexistujícím důkazům je Sumner přesvědčen, že pachatelem je Henry Drax. (HBO Europe)

Recenze (6)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Ještě o kousek lepší než první epizoda. Zajímavý případ znásilnění a následné vraždy. Všechny indície ukazují jednoznačně jedním směrem, nicméně stále chybí Colinovi prohlédnout jeho plodník. Hodně mě zaujala i ukázka dobového lovu velryb. Všichni zúčastnění rozehráli vynikající herecký galakoncert. Nemám problém jakékoli postavě jeji roli věřit. K tomu všemu houstne neuvěřitelně syrová a smradlavá atmosféra. Prozatím si plavbu velmi užívám. [80 %] ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chladné oblačné nebe, rybářská loď Volunteer a na její palubě banda opilých nadržených námořníků. Mezi nimi pak lékař Sumner (Jack O´Connell – šéf násilnické skupinky z Jezera smrti nebo mladý delikvent z Hvězdy kriminálu), který prošel náročnou službou v armádě, dále pak kapitán Stephen Graham, který má svůj vlastní plán (s pojistkou lodi), a v neposlední řadě násilnický harpunář ztvárněný skvělým Colinem Farrellem. Ač se vše snaží hodit na jiného člena posádky, zvíře v lidské kůži je nakonec hlavním podezřelým v případě pohlavního zneužití chlapce, který na lodi vykonává pomocné práce. A který nakonec skončí uškrcený v sudu. Atmosféra houstne, druhý díl mi sednul výrazně víc než utahaný otvírák. ()

Reklama

Galerie (23)

Reklama

Reklama