Reklama

Reklama

Debris

(seriál)
Drama / Mysteriózní / Sci-Fi
USA, 2021, 9 h 17 min (Minutáž: 42–43 min)

Tvůrci:

J.H. Wyman

Hudba:

Raney Shockne

Hrají:

Riann Steele, Jonathan Tucker, Norbert Leo Butz, Thomas Cadrot, Jennifer Copping, Julia Benson, Sarah Desjardins, Alisha Newton, Rowan Schlosberg (více)
(další profese)

Epizody(13)

Obsahy(1)

K Zemi se přiblíží a padnou na ni trosky mimozemské lodě. Některé kusy jsou jen kusem cizího materiálu, jiné ovlivňují své okolí. Kdo vyhraje závod a posbírá jich co nejvíce? (cerdax2)

Recenze uživatele Martrix k tomuto seriálu (3)

Pilot (2021) (E01) 

Dobrý nápad, solidní zpracování, atraktivní téma. Tak proč to není stejně přitažlivý seriál, jako Hranice nemožného, se kterými má Debris společné tvůrce? Nejsou mi ani trochu sympatické hlavní postavy, což se může změnit; hlavní potíž je ale v tom, že tyto postavy nejsou zajímavě napsané, resp. jejich konání a dialogy působí vyumělkovaně. Citové výlevy ...ani nevím jak se jmenuje agenta, byly hodně mimo. Navíc se s fenomenem Debris zachází trochu podivně. Na to jak nevyzpytatelné vlastnosti ony úlomky mají, nechává scénárista jednat všechny postavy docela hloupě. Pilot má navnadit. To se v mém případě zrovna nepovedlo, ale přesto tomu dám šanci a ještě pár dílů zkouknu. Ale nějak si myslím, že to bude stejné zklamání, jako Tales from the Loop. ()

You Are Not Alone (2021) (E02) 

Což o to, případ byl zajímavý, ale ta vata kolem je dost mizerná. Jako většina seriálů, i Debris má více linek. Na pozadí vyšetřování jednotlivých případů, se odehrává nějaké to vládní intrikaření a samozřejmě se tady prolíná i rovina osobní, kde má probíhat nějaké sbližování, do toho minulost, traumata... . A v tom je Debris fakt špatný. Takže asi se ještě párkrát podívám, ale s podobným nenadšením, jako jsem sledoval Vychováni vlky. Tam jsem optimisticky doufal, že se to zlomí a kvalita se objeví....počítám, že s Debris dopadnu podobně neslavně. ()

Solar Winds (2021) (E03) 

Když někdo natočí sci-fi seriál a prezentuje ho jako mysteriózní sci-fi, pořád to neznamená, že nemusí ctít i logiku. ()

Reklama

Reklama