Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý pár (Sydney Sweeneyová a Justice Smith) se začínají zajímat o sexuální život svých sousedů přes ulici (Ben Hardy a Natasha Liu Bordizzová). Poté, co zjistí, že jeden z nich partnera podvádí, počáteční nevinná zvědavost se mění v nezdravou posedlost. Jejich životy svede dohromady pokušení a touha, jež mají smrtící dopad. (Prime Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (66)

borec999 

všechny recenze uživatele

Triler s veľkým nádychom erotiky, ktorý pôsobí ako vystrihnutý z 90. rokov. Krásna Sydney Sweeney sa svojej postavy mladej a naivnej Pippy zhostila veľmi dobre, film si kradne pre seba a čo určite poteší mužského diváka je tiež fakt, že rozhodne nepatrí k hanblivým herečkám. Voyeurovský námet je netradičný a celkom dobre využitý aj keď na druhej strane ťažko uveriť, že niekde na svete sú podobne nadizajnované byty kde máte život susedov ako na dlani.  Z 3 veľkých zvratov na konci som 2 odhalil, 1 ma príjemne prekvapil. Podobne je to aj s ich logikou- 2 z nich celkom dávajú zmysel, 3. a finálny bol už podľa mňa trochu navyše. Čo by som Voyeurom ďalej vytkol je prehnaná dĺžka 2 hodín(20-30 minút je navyše), niektoré nevýrazne napísané dialógy, ale suverénne najväčším tŕňom v oku bolo absolútne nelogické a naivné správanie hlavnej hrdinky v 2. polovici po tom ako ju opustí jej priateľ... To vyriešilo moju dilemu v rozhodovaní sa medzi 3 a 4 hviezdami a nakoniec teda Voyeuri odo mňa zostanú len na lepších 3. Avšak, patria rozhodne k tým zaujímavejším a lepším trilerom, aké som mal možnosť tento rok vidieť... 65% ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Sydney Sweeney má pravděpodobně nejhezčí prsa, jaké jste letos v televizi viděli. Film se odehrává velmi zajímavě. Osobně jsem se hodně zaradoval když zapískal ten šikmookej přičmoudlej žabožrout, co se nikdy nenaučí mluvit anglicky. Překvapilo mě, že jsem i bez čtení verbalova komentu poznat, že náš skvělý fotograf hovoří britskou angličtinou (té ale bylo rozumět). Nemám vůbec nic proti Asiatům, ale tady ta Japonka v hlavní roli byla zblízka eee. Konec filmu už zase z kategorie wtf,f, ale to u těchto subžánrů bývá častým jevem. ()

Reklama

pumpkinqueen 

všechny recenze uživatele

Netradiční thriller s erotickým podtextem o špehování sousedů, které se trochu zvrhne. Docela zvláštní téma, které dokáže zaujmout, ale u kterého také předpokládáme, že dokážeme odhadnout, kam zhruba by něco takového mohlo vyústit - a ono prd. Myslíme si, že tady jde jen o sex, přátelství, nevěru a další typické problémy v partnerských vztazích, ale na konci se nám hlavou prožene jen jedno velké "WTF?". Bylo to rozhodně nečekané, originální, překvapivé - ale na druhou stranu to bylo taky už trochu moc. Nevím, na jednu stranu to působilo jako trochu příliš velká fantasmagorie a na tu druhou to bylo geniální. Zůstanu tedy někde v průměru. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Voyeuři je film především pro voyeury. Takže kdo se těší na nějaký ten nádech erotična a hanbaté scény v hlavní roli s nepřehlédnutelně vyvinutými přednostmi ústřední herečky Sydney Sweeney, tak ten si tento lechtivý thriller jistě užije na maximum, zbytek obecenstva to ale bude mít opravdu už trochu těžší najít si během toho filmu něco, co by ho dokázalo pozitivněji oslovit, či zaujmout, tedy krom zmiňovaných ústředních vnad. Co se třeba konkrétně zápletky týče, tak zde by se dalo říct, že zhruba první dvě třetiny filmu poměrně tak nějak ještě fungují, nenudí, nabízí otázky a dokonce po tuto dobu disponují chvílemi i napětím, ovšem pak přijde poslední třetina, ,,obohacená´´ o jeden zvrat za druhým, a ta přináší už jen divácké si ťukání na čelo, jelikož to se prostě tvůrcům nepěkně vymklo kontrole a i když se pak celá ta výsledná pointa může zdát překvapivá, tak když se nad tím divák trochu víc zamyslí, tak to nemůže označit snad za nic jiného, než za dost nevoňavý výkal. Ještě větším problémem jsou podle mě ale jednotlivé postavy, které se chovají po celou dobu vážně neracionálně a nepřesvědčivě, a postupem času to jen graduje, až si musí také nejeden říct, jestli je to vůbec myšleno ještě vážně. Přítomní herci pak filmu spíš prospěli, se Sweeney je to jasný, kluci jsou pak pěkně namakaní, holky vysportovaný, všichni působí sexy, takže v tomto ohledu mohu snad negativně vnímat opravdu jen to, že tu za mě krapet zbytečně utápí svůj talent Justice Smith, který ostatní svým výkonem o dost převyšuje a který má za mě na víc, než se objevovat v podobných kouscích. Dále filmu příliš nepomohla ani atmosféra, která působí tak nějak nijak, stylově ani vizuálně nedokážou Voyeuři nabídnout taktéž nic, takže ve výsledku nechci tento snímek sice označovat za úplně marný, či nějak vyloženě nepovedený, ale lákat potencionálního diváka jen na kozy ústřední horečky by bylo dětinské, nic zásadnějšího ale na druhou stranu tu už není k dispozici, takže asi tak. ()

MiniMinion 

všechny recenze uživatele

Od filmu jsem neměl žádná očekávání, jen jsem viděl, že v něm hraje Sydney Sweeney, tak jsem si ho pustil. No a jsem docela rád, že jsem to udělal. Viděl jsem totiž technicky velice dobře vyrobený snímek - kamera, střih, kompozice, celková mizanscéna, taktéž hudba, všechno bylo náležitě nápadité a naprosto precizní. Líbily se mi také odkazy na “Okno do dvora”, ať už byly úmyslné či nikoli. Sweeney mě přesvědčila o tom, že opravdu umí hrát, s přehledem film utáhla, čímž ovšem nechci shazovat vedlejší herce, všichni hráli velice dobře. Bál jsem se skoro dvouhodinové stopáže, a i když by snímek asi přežil být o nějakých 10-15 minut kratší, dvě hodiny docela utekly a nenudil jsem se, nepřišlo mi to úplně zbytečně. Příběh byl ovšem docela předvídatelný, hlavní zvrat jsem očekával zhruba od poloviny filmu, a ve výsledku to všechno působilo trochu přitažené za vlasy. No a (tematicky až ezopovské) poučení o dnešní nebezpečné době, které nám chtěli tvůrci sdělit, bylo tak očividné, že mi málem zkazilo dojem z filmu - byl bych raději, kdyby mě tvůrci nechali, ať si moudro domyslím sám. Solidní počin, jen tak si ho podruhé nepustím, ale rozhodně stojí za zhlédnutí. 7/10 ()

Zajímavosti (2)

  • Režisér a scenárista Michael Mohan uvedl, že nápad na příběh filmu dostal během návštěvy bytu svých přátel. Z okna totiž zahlédl sousedy odnaproti, jak se po bytě procházejí úplně nazí. (DavePave)
  • Natáčelo se mezi říjnem a prosincem 2019 v kanadském Montréalu. Podle výhledu z L'Optique, kde pracuje Pippa (Sydney Sweeney), je poznat, že její kancelář se natáčela v mrakodrapu 1250 René Levesque, bývalém sídle IBM Canada. (DavePave)

Reklama

Reklama