Reklama

Reklama

Zkrať to, zlato

Trailer 3

Teddy je notorický lenoch. Jeho dny jsou většinou jeden za druhým naplněné nudou a flákáním. Setkání s tajemnou cizinkou však všechno změní. Z jeho života se stává doslova chvilková záležitost. Ráno po svatbě s milovanou Leannou se Teddy vzbudí a než se naděje, zjistí, že po pár minutách jeho život skočil o rok dopředu. Mají den prvního výročí své svatby a Leanna má krátce před porodem. Teddy má za sebou rok, ale nepamatuje si, že by ho prožil. Jeho život se rozpadá a pro Teddyho začíná šílený závod s časem. S pomocí svého nejlepšího přítele Sama se snaží během pár chvilek dát dohromady všechno, co se pokazilo. Musí se naučit žít svůj život ve vzácných okamžicích, aby získal zpět ženu, kterou miluje, i kdyby to mělo být jen na pár vteřin... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer 3

Recenze (29)

angel74 

všechny recenze uživatele

Nápad na zápletku není vůbec špatný, ale zpracování mohlo být určitě lepší. Mám docela ráda příběhy s časovou smyčkou, tady jsem se však v průběhu děje začala trochu nudit. Herecké obsazení mi taky příliš nesedlo. Nicméně pointa s nevtíravým ponaučením je celkem vydařená, proto si myslím, že stojí za to tenhle film vidět. (60%) ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Hlavný hrdina Teddy sa každý deň zobúdza s tým, že prešiel rok jeho života. Tak to bude sakra krátky život. Film je námetom podobný Šagrénovej koži resp. Kliku, ale v komediálnom obale. Veľmi veľa situácií je tu naozaj vtipných a filmu treba odpustiť malé nedostatky napríklad s tým,  že postavy starnú len pomaly. Teddy sa ožení a ako sa zobúdza vždy o tok ďalej, postupne stráca ženu a sám ani nevie prečo. Napriek tomu, že ústredný pár nie je nič extra, čo sa týka sympatií, ako romantická komédia je film nadpriemerným počinom. S posolstvom, že si treba vážiť každú sekundu i každú maličkosť v našom živote. Pretože ten beží rýchlejšie než si myslíme. LGBT podprahovka mohla byť vynechaná, nakoľko mi na záver trochu pokazila dojem, ale aj tak super. ()

Reklama

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

V podstate sa jedná sa o remake, ale Bohužiaľ na názov originálneho (európskeho) filmu si neviem spomenúť. „Zkrať to, zlato“ sa snaží využiť svoje minimalistické možnosti, ale nedarí sa mu prekročiť svoj vlastný tieň. Predpovedateľný, herecky nevýrazný a záverom strašne zjednodušený film. Osobné hodnotenie: 67% (**) ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Sympatická romantická komedie, která hravě využívá trendový námět časové smyčky a lehce ji obměňuje, zde se hlavnímu hrdinovi neopakuje den, ale každý den u něj znamená uběhnutý jeden rok, což je dost originální a netradiční a na tom celý film staví i z něj těží. Hlavní hrdina každým dnem prozkoumává, co se za poslední rok změnilo a je to vtipné a místy i emocionálně smutné. Herci sympatičtí, nápad super, emoce i vtip funguje, dialogy na úrovni. Hodně feel good žánrovka. 7.5/10, ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Toto by chcel zažiť asi každý. Kedysi sa tomuto hovorila krištáľová guľa, vidieť do budúcnosti. Kto by nechcel? Kto by nechcel vedieť, či jeho rozhodnutie je alebo nie je správne? Veď aj na pohovoroch sa vás pýtajú, kde sa vidíte za 10 rokov. Čávovcovi sa stačilo len pár krát vyspať, klipnúť očami a bol tam. 10 rokov dopredu, videl následky svojích rozhodnutí. Žiadna ťažká dráma, žiadna uletená komédia, len snímok so silným posolstvom. 3 z 5 ()

Galerie (20)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama