Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Whity Selby (Thomas Hunter), Étienne Deveraux (Nadir Moretti) ani Lester Kato (James Shigeta), tři zcela odlišní muži, netušili, že ve skutečnosti jsou syny jednoho otce, který nyní všem třem odkázal svůj zlatý důl. Když však bratři přijedou na místo, zjistí, že pozemek zatím zabral excentrický boháč Julius Caesar Fuller (Enrico Maria Salerno) a že jejich otec zemřel za velmi záhadných okolností. Bratři se však svého dědictví nehodlají vzdát. (špaček421)

(více)

Recenze (2)

fragre 

všechny recenze uživatele

Revolverový hrdina, kung-fu bojovník a hypnotizér proti padouchovi se soukromou armádou, který si hraje na Césara. To tvůrci tohoto dílka s tou bizarností kapánek přehnali. Takový na svou dobu vcelku násilný miš-maš, který má asi být občas i vtipný, ale moc se mu to nedaří. ()

špaček421 

všechny recenze uživatele

Dost zábavný napůl komický špageťák, kde máme tři hrdiny, z nichž každý je vyzbrojen různou zvláštní schopností, zdali jim ovšem budou platné na Enrica Maria Salerna v roli padoucha Julia Caesara Fullera, který má vilu s římskými sloupy, celé dny se koupe se svými milenkami v parní lázni a nechá si předčítat Caesarovy Zápisky? A hlavně má obrovskou bandu, která ovládá celé město. Film navíc zdobí krásné herečky, z nichž vyniká zvláště mladičká Delia Boccardo, ale Femi Benussi se se svým tancem rozhodně nenechá zahanbit. K tomu pěkná Giombiniho hudba s několika dobrými písněmi. Já se dost bavil. ()

Reklama

Galerie (2)

Reklama

Reklama