Reklama

Reklama

Epizody(8)

Obsahy(1)

Deväť ludí sa prihlasilo na 10-dňový pobyt v tajomnom Tranquillium House rezorte, ktorý vedie tajomná Masha (Nicole Kidman). Pobyt sľubuje úplnú transformáciu života. Každým dňom sa však na povrch dostávajú tajomstvá nielen o hosťoch, ale aj o tajomnej Mashi. (tahir)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (33)

Caminzind 

všechny recenze uživatele

Ten typ seriálu, který namísto gradace rozbředává, až nakonec zůstane jen úleva, že jste to konečně dokoukali. Na začátku se zajímavě profilují postavy, utvářejí vztahy a buduje napětí, přičemž už od poloviny je třeba přeskakovat, jak jsou scény roztahané. Ve výsledku pak nezůstává žádný zajímavý motiv a jen pramálo sympatií  pro jednotlivé postavy. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V podstatě ještě před začákem seriálu se okolo něj, a hlavně okolo Kidman rozjelo docela velká halo, že jaká to bude jízda, nejlepší role kariéry.... No nic z toho se nedostavilo. Člověk si první díly říká, že se to přece musí nějak rozjet, že to nebude jen o tom, že ti lidi maj nějaký problém, který většinou není moc zajímavý, a že výsledkem bude nějakého jeho vyřešení... No a ono to o tom fakt je, a kolikrát se ten problém ani pořádně nevyřešil. Kidman a její role nejsou ničím novým, její výkon sice nijak neurazí, ale zároveň to není nic, za co by měla sbírat hromady ocenění. ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Táto miniséria trošku dopláca na to, že sa snaží divákov navnadiť na mysteriózni thriller. Nič z toho sa tu nenachádza. Nine Perfect Strangers je o bolesti, psychohygiene a psychoterapií a o vnútorných démonoch, ktoré si každá z postáv ťahá od prvého dielu po posledný, len preto, aby sa s nimi snažila úspešne popasovať. Ak je niečo takéto pre vás zaujímavé, choďte do toho. Charaktery pôsobia uveriteľne a má to znova plejádu hercov, ktorý chcú ukázať, že hrajú prvú ligu. Najviac potešila McCarthyová a Cannavale. Ale ani ostatní nezaostávajú. Atraktívne prostredie, postupná dramatizácia a aj tajomstvo fungujú v prospech naratívu. Čo trošku nefunguje je finále, ktoré aj napriek tomu, že ho vnímam pozitívne, nedokázalo priniesť potrebnú katarziu. Tu sa do určitej miery ukazujú limity Jonathana Levina ako režiséra. Niektoré dejové línie vyšumia do prázdna - ustúpia tým dôležitejším, čo tiež považujem za chybu. Buď ich tam nedávať, alebo ich treba nejako uzatvoriť. Ale mimo toho, sa mi na to pozeralo dobre. A hoci som nedostal mysteriózni thriller, určite nie som sklamaný. Páči sa mi, ako si David E. Kelley vyberá ľudské látky. Niektoré sú čitateľné. Iné nie až tak celkom. Ale stále je to cítiť človečinou a snahou aj niečo vypovedať. A to sa mi ráta. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

První epizoda je trochu pomalejší, ale od druhé se to krásně rozjíždí. Postupně se setkáváme s postavami a jejich problémy. Některé postavy jsem si zamilovala hned, jiné později a některé vůbec. Nicole Kidman mi přišla trochu prkenná a nemyslím, že to bylo postavou. V poslední době mi její styl hraní úplně nesedí. Ale když seriál budu hodnotit jako celek, tak je to povedený mysteriózní kousek, který mě bavil. ()

Sobis87 

všechny recenze uživatele

Až na nechutně zbotoxovanou Kidmanku, která prostě už moc nezahraje, super casting, a to jakože moc, rozjezd víc než slibný, jen škoda, že se to v půlce začne lámat v celkem plochou banalitu, která vytasí jeden slabší twist a nijaký závěr. Sedmilhářky jsou někde úplně jinde. Škoda, ale i tak se na to příjemně koukalo. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama