Reklama

Reklama

Recenze (4)

geklon 

všechny recenze uživatele

Já se pochčiju. Už se 35 minut držím za fógla..... Né, tohle né..... Lucha Libre zombie noir. Zlatá mechikánská 60. ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Opět více dobrodružný film než horor, ale tentokrát mi to nějak nevadilo... Vzhledem k roku vzniku jsem určitě nečekal, že bude Santo bojovat s ohnilými, porozpadlými zombies, přece jenom, Romero přišel až o šest let později... V tomto snímku jsou ještě klasické zombie, které místo woodoo, oživí věda... Příběh je klasický jednoduchý, ztratí se profesor, který na Haiti studoval zombie a protože je policie bezradná, povolá na pomoc mexického bijce... Ten se několikrát předvede v ringu (oproti starším snímkům docela zlepšení) a jako jediný se svou silou dokáže oživlým mrtvolám postavit... Nic víc prakticky nečekejte... I přes svou jednoduchost, se mi Santo contra los zombies díky své atmosféře líbil a pomalu začínám chápat, proč je Santo v Mexiku takovým kultem... ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Santo versus zombií kteří prakticky zombie nejsou(film je naotčen před klasikou od Romera takže slovo zombí se používalo úplně jinak). Tenhle film je šíleně pomalej a já upřímě nikdy Santovy neholdoval. Tady se na tom nic nezmění. Není tu pro mě nic co bych mohl kladně hodnotit snad jen solidní prostředí ve kterém se film odehrává. Ale to je vše. ()

Kusko.t2 

všechny recenze uživatele

Po úvodnom dvoj-projekte Joselita Rodrígueza preberá žezlo a režisérsku stoličku Benito Alazraki lokačne opúšťajúci Kubu pre potreby novej zombie vlny, aby zasadil svoje semienko úspechu kdesi v Mexiku. Či už je to Kuba alebo Mexiko, Santo sa na nedostatok zloduchov z pomedzi živých sťažovať nemôže. Práve naopak. Jednoducho mu falošné wrestlingové súboje, ktoré majú už dopredu známeho víťaza nedokážu naplniť túžbu udrieť si do živého, urputne brániaceho sa protivníka zubami, nechtami. Mexiko nie je ale žiadna, cigarami zadymená Kuba. Tu ide o život! Lepšie povedané o smrť. Je to miesto, kde „Zubatá“ ožíva, aby mohla znova vykosiť svoj popolavý trávnik a zbaviť ho tak nežiaducej buriny vo forme klíčiacich ľudských hláv. ...Šmik. S tvrdou a studenou rukou záhrobia, ktorá nepozná bolesť , Santo teda nerátal. Fakty ako prekvapený výraz a pulzujúca žila na čele zásobujúca krvou preťažený mozog ukrytá pod maskou šampióna, sú znakom duševnej neistoty. Pre Santa ale žiaden problém. Po mexických fazuliach nadúvajúcich trenky zápasníka, iba druhý vážny problém. Vďaka dobre živenej postave je zvládnuť zombie mátohy v oblečkoch značky „Peter Pan“ malina, respektíve aby sme zachovali tradície, fazuľa. Chilli con carne pre víťaza! PS – z mojej strany je skutočne nutné oceniť satelitnú techniku a rozmiestnenie kamier na území Mexika, ktorou vládne Santo a jeho pod čiernou kapucňou zahalený protivník. Nová, „čierna“ forma Ku Klux Klanu nepozná hraníc... ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama