Reklama

Reklama

El Santo a Blue Demon proti Drákulovi a vlkodlakovi

(festivalový název)
  • Mexiko Santo y Blue Demon contra Drácula y el Hombre Lobo (více)

Obsahy(1)

V duchu latinskoamerické tvořivosti si zjizvený zvoník Eric (Wally Barrón) přiveze z Transylvánie Drákulu (Aldo Monti) a vlkodlaka (Agustín Martínez Solares přezdívaný Rufus Rex). Oba plni touhy po pomstě chtějí vytvořit upíro-vlkodlačí armádu a zničit Santa i jeho přítele Blue Demona. (Festival otrlého diváka)

Recenze (5)

Gendarme 

všechny recenze uživatele

Mix telenovely a brakového filmu, zvláštní kus velmi dlouhé mexické série o dobráckem lidovem hrdinovi El Santovi. #otrlydivak2016 ()

Teardown 

všechny recenze uživatele

Ve finále jsem byl překvapen nejen zábavností snímku, ale také hororovou stránkou. Drákula byl ve svém klasickém ohozu, kterému nesměla chybět červená stuha, medailon a samozřejmě nablýskaná hůl. Vizáží uhlazený elegán a uvnitř zlý pán temnoty, přesně jak má být. Masky vlkodlaků nebyly nijak složité, ale svou funkci splnily na výbornou. Enormě chlupatá hlava s kupírovanýma ušima a cenící ostré tesáky. Tak jak je známe i z jiných filmů, datovaných počátkem 70tých let. ()

Reklama

Xeelee 

všechny recenze uživatele

[FOD 2016] Jeden z těch kvalitnějších filmů s El Santem, ze kterého se stal knihomol a vášnivý hráč šachu. Po tolika úderech do hlavy se ji konečně naučil používat :-) ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Snad jen ty zápasy v ringu nebyly zmatené, protože jinak to celé bylo opravdu naprosto šílený, nereálné, přitažené za vlasy a ač tam byly jen dvě dospělé herečky, mám dojem že bijci mluvili minimálně o třech. S El Santem mám asi problém zejména proto, že ty zápasy trvaly tak dlouho a já chtěla víc akčních scén s vlkodlakem a Drákulou. Dabing na Otrlci v tomhle případě dost pokulhával. ()

Stegman 

všechny recenze uživatele

[zhlédnuto v simultánním dabingu; Otrlý divák 2016] _______ Nutno říct, že otrlý dabing mi dopomohl k velkému zážitku. :) ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama