Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dřív než se muž stane legendou, dřív než se legenda promění v mýtus...přichází největší dobrodružství. Sedmnáctiletý silák Herkules zjišťuje, že mezi svými vrstevníky nenajde přemožitele. Jeho povýšenost a výsměch vůči okolí mu však způsobují větší problémy, než by mohl zvládnout. S pomocí ušlechtilého Jasona, shovívavého Jolause a krásné Yvenny čelí Herkules těžkým zkouškám, které mu připravili bohové a společně přitom prožijí úžasná dobrodružství. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Recenze (10)

Molir 

všechny recenze uživatele

Prijemna pohodovka, uznavam, ze nekomu to muze pripadat jako totalni blbina (pokud se vam nezamlouva Xena a Hercules: Legendary Journeys, tak tohle radsi ani nezkousejte), ale ja se u toho celkem dobre pobavil... proste "teenage pop-fantasy" ;-) verze vypravy za zlatym rounem... z ciste technickeho hlediska misty pomerne zajimava kamera a dost dobre sednouci hudba... ()

Angie91 

všechny recenze uživatele

Jestli tohle měla být náká parodie na Herkula tak se jim to docela povedlo. V teen podání bych to nenazvala ani filmem, byla to veliká kravina a doufám, že se příště takovým už vyhnu... Mělo to IQ houpacího koně a ani jako zábava mi to nepřišlo moc vtipný, takže pokud máte jen trochu rozumu ani si nezkoušejte tento film pouštět. ()

Reklama

Jamajdzan odpad!

všechny recenze uživatele

Od zpracování Herkulese jsem po předchozích zkušenostech nečekal kvalitu příběhovou ani hereckou, ale po shlédnutí filmu jsem zjistil, že i tak jsem očekával příliš. Přesně nevím jestli to má být T.J.Scottova pomsta všem fanouškům kvalitního filmu nebo zda to opravdu myslel vážně, ale toto je odpad v tom pravém slova smyslu. Možná bych mohl dát hvězdu za to, že mě film místy dokázal rozesmát, ale vzhledem tomu, že to předpokládám neměl bý účel, tak nemohu hodnotit jinak... ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Samostatný film, který představil základní situaci pro navazující seriál Mladý Herkules. Nápad na teen dobrodružství bájného reka samozřejmě náleží do hlavního seriálu Herkules s Kevinem Sorbo, ve kterém se často vzpomínalo na jeho mládí. Navíc v této době svého Herkula měli i u Disneye a i oni to postavili jako from zero to hero. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama