Reklama

Reklama

Recenze (3)

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Typický Frost v jakémsi jemně sexistickém krimi s nádechem exotiky...Stroze oděné nádherné dívky, zde převážně v bikinách, rychlá akce, násilí, nějaká ta nahota, sex, ale i třeba automobilové honičky, to vše samozřejmě velmi levně, ale i zábavně...V hlavní roli bývalé bachařky je atraktivní, věčně usměvavá rusovláska Sondre Currie (Lacy Bond). Po jednom překaženém vězeňském útěku nastává zlom v její kariéře, kdy je vyškolena jako supercop a má za úkol zneškodnit bandu ženských pašeráckých gangsterů vedenou starou Maude (Elizabeth Stuart) a jejím přítelem, mladým udělaným Doctorem (Philem Hooverem), docela hukot! Kdo ještě stál za zmínku, tak to byla černoška Jeannie Bell (známá z T.N.T. Jackson). Spiknutí není tak vypečené, film může místy i dost nudit, ale scény bojového umění (judo-karate) jsou choreograficky překvapivě dobré, více uvěřitelné než třeba z Hong-kong produkce, navíc místy opravdu surové..Úvod filmu, masové uprchnutí z vězení vzbudilo u mě velké očekávání, pak film trochu ztrácel tempo, nicméně o zábavu bylo postaráno téměř nepřetržitě. Scéna na lodi, kde je ženskou osádkou doslova zmasakrován Lacyn přítel Frank, byla pořádně surová...Ve filmu si menší role zahrál sám reřisér Frost, ale i např. Wes Bishop, oba známí veteráni exploitace..Film se obešel bez jediného výstřelu, což je opravdu zajímavé!!! Komentář zde jako první v pořadí... ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Začína sa to zostra parádnou akciou v ženskej väznici, kedy unikne trio väzenkýň a policajtka ich mastí hlava nehlava. Ešte to chvíľu pokračuje rozkošným výcvikom elitnej policajtky, ktorá rozkope o dve hlavy vyššieho karatistu, ale potom príde nudná romantika a vata a vata a keď príde zápletka o infiltrácii, skončí sa to skôr, než to začne byť zaujímavé. Ale ženské sú krásne! ()

fragre 

všechny recenze uživatele

Tak hlavní hrdinky jsou opravdu kočky, ale jinak je to takové blboučké, byť občas násilné. Z počátku filmu chvílemi jeden uvažoval, zda to nemá být komedie, ale asi ne. ()

Reklama

Reklama