Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nově zbudovaný policejní tým začíná sbírat první úspěchy v boji s organizovaným zločinem na Havaji. Místní bossové to tak nehodlají nechat a začínají vraždit nejen policisty, ale i zodpovědné státní činitele v čele s guvernérem. Vládní síly odpovídají tajnou ilegální akcí, jejímž  cílem je likvidace všech předáků podsvětí. Drew (William Smith) a jeho tým profíků se za tučnou odměnu vydávají do akce. (J.Connor)

(více)

Recenze (6)

haluska11 

všechny recenze uživatele

Prvotina Andyho Sidarise, legendárního auteura béčkové produkce! Jde o takový rádoby Suicide Squad svojí doby. Sedm padouchů versus sedm superpadouchů, kteří si chtějí přivlastnit Havajské ostrovy. Ujeté originální vraždy mají co do sebe a nabušené tempo scén rozhodně nenudí. Už tady lze nalézt několik klasických sidarisovských znaků - a proto si dejte si frťana, kdykoliv se v jeho filmu objeví: 1. podivnej týpek na kolečkových bruslích/skejtu; 2. nahá žena, která je tam jen proto, aby byla nahá //a občas drsná; 3. dialog nahrávaný přes igelitku a řinčení kýblů v závodní jídelně u dálnice; 4. herectví pod úrovní The Room; 5. megalomanské výbuchy. Sidaris ví, Sidaris umí - ač se možná zdá, že mu v době, kdy to napsal, bylo pět let. ()

J.Connor 

všechny recenze uživatele

Zahřívací kolo Andyho Sidarise. Nutno říci, že především na jeho poměry je Seven (v českém rychlodabingu jako Superprofesionálové) velmi slušný film. Nepůsobí zdaleka tak amatérsky a ulítle jako jeho pozdější počiny, je znát, že se poněkud více soustředil na film samotný, než na najmutí co největšího počtu kozatých "hereček". Ale jinak žádný strach, je to pořád starej dobrej Andy, jen rovnice "honička - divný stroječek na zabíjení - kozy" nepůsobí tak omšele. Slušný akční béčko. ()

Reklama

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Doslova nadupané a opravdu parádní exploitation akční béčko. Havaj pod útokem sedmičky teroristů-gangsterů, proti Smithově sedmičce najatých vrahů, která se ten kartel snaží za každou cenu zastavit! Maso. Sledovat tenhle film, který měl nezvykle dlouhý a svým způsobem i originální úvod, vše začalo opravdu dlouhým supr sledem parádních chladnokrevných vražd, to byl ten pravý filmový orgasmus, a to asi nejen pro fandu podobně laděných filmů. Všechny žánrové trademarky tu nalezneme, od nádherných spoře oděných bab s krásnými vyrísovanými postavami (kde vyniknou hlavně prsa a zadky), přes velké zbraně (samý supr věcičky), luxusní prostředí, v tomto případě i tropické, a samozřejmě báječné kaskaderské kousky a výbuchy (hezká scéna u benzínky, ale tady toho je tolik...), akce střídá akci a divák naladěný na akční vlně se vážně nenudí. Nechybí ani humor. Násilí (zabíjení a všelijaké mrzačení) je tu v některých případech opravdu veliké, nečekané a překvapující, krev a střelné rány vypadají neuvěřitelně živě. Jen škoda mizerné vhs kopie, ale film dodnes bohužel nevyšel na dvd, což nechápu. Jeden z nejlepších málo známých filmů ve svém žánru, sice laciných, ale zábavných a účinných a bohužel i nedoceněných. ps: Jedna slavná scéna (hádejte jaká?) byla zřejmě právě odsud okopčená a později proslavená ve filmu "Indiana Jones". A ted kdo od koho čerpá tu inpiraci:-) ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Akce na nic (jeden výbuch neberu jako akci), herce neznám a že by projevovali nějaký charisma to teda vim, že ne a celkově ten film je nudný hovno. ()

Blazkowicz 

všechny recenze uživatele

Ale jo, celkem slušné. Ani mi nepřišlo, že se dívám na tzv. sidarisovku. Žádný velký amatérismus jsem nepozoroval. Jen normální solidní béčko s tropickým prostředím dle mého gusta. Škoda pomalého úvodu, který měl snad hodinu a chybějící češtiny. S tou si film užiju vždycky víc. Určitě to nebude poslední film od Sidarise. 3-* ()

Zajímavosti (6)

  • Nakoľko film nemá kreditovaného žiadneho skladateľa, je pravdepodobné, že použitá hudba pochádza z masívnej hudobnej knižnice relácie ABC's Wide World of Sports (od r. 1961), ktorú Sidaris v minulosti režíroval. (Real Tom Hardy)
  • Natáčalo sa na Havaji a v Kalifornii v Los Angeles a Malibu. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama