Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Řidič nabere dvě tajemné ženy, které má celou noc vozit z večírku na večírek. Pak se ale ukáže, co jsou obě zač – půjdou mu totiž po krku. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (74)

Trevor 

všechny recenze uživatele

Hnoj z produkcie Netflixu - biely muži ako otroci mladých sebavedomých alfasamíc, pochopiteľne treba zabiť katolíckeho pápeža, z dronu vidieť nápis All black, biely policajt bezdôvodne ide po černochovi a pochopiteľne dabing nenadabuje hispánsku hatlaninu, aby českí (aj slovenskí) psi pochopili že buď sa vopcháš do americkej riti po kotníky alebo nežiješ...kreténizmus prvého stupňa s nezáživným dejom natiahnutý na neskutočnú dĺžku... ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Mám pocit, že knižní a filmové série Stmívání už je spíš diagnóza, než popkultura, která by neměla zapadnout. Noční zuby se tváří hrozně hustě a cool a přitom mě to sralo od první minuty, co jsem si film pustil. Představuji si, že američtí scénáristi dali americkým upírům (a jim přilehlým postavám) všechny ty vlastnosti těch nesnášenlivých týpků z tamního šoubyznysu a těmi filmy si z nich utahují. Možná je to ale už jen dobou, na kterou přestávám být zvyklý. ()

Reklama

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Ďalšia Netflixovská sračka, ktorej aj nasilu musím dať aspoň dve slabučké hviezdy a to len kvôli tomu, že jednak bola zručne natočená, to je jediná záruka, ktorú máme od Netflixu vždy, že to vedia podať zručne a druhá hviezda za slušný kasting. Ale dve hviezdy sú s odretými ušami, pretože dej stál za hovno, akcie bolo málo, o upíroch sme sa dozvedeli hovno oproti iným filmom v tomto žánri a nebol by to samozrejme Netflix, keby tam nejebol multi-kulti všetko... Totálne zabudnutiahodný film, ktorý síce nebolo utrpenie sledovať, ale na druhú stranu si človek po jeho zhliadnutí uvedomí, že si mohol pozrieť radšej niečo iné, alebo zabiť čas iným spôsobom a to nie je pocit, ktorý má film vyvolávať. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Snaha o "discocool" styl se cení a občas se i daří, postavy z většiny aspoň neotravují (a zahoření vyplašeného mladíka pro šik upírku Debby Ryan se dá pochopit), ale zápletka přebírání moci porušením příměří, když už se komplet vyžvaní, nemá zrovna tah na bránu a dojíždí proto jen vlažně (a hlavně totálně nedotaženě). Vlastně by celonoční krvavý trip po exkluzivních klubech mohl být fajn, kdyby se režisér, zjevně přeceňující síly své i rozpočtové, nepokoušel také o zárodky akčních rvaček (při kterých střílí kušemi pánubohu do oken). ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Toto si tak pýtalo aby to bola skôr akčná komédia alebo ešte možno hororovejšie pojatie, ale rozhodne nie takto. Prvá hodinka sa ešte dala, celkom bavila, ale s pribúdajúcimi minútami som sa začínal hrozne nudiť. Upírky výborné a sexi, hlavný hrdina sympaťák ale chýbalo tomu naozaj dosť. Hudba vo filme skvelá. U mňa čisté 3* a viac ako priemer to rozhodne nieje. Škoda. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení filmu začalo v New Orleans (Louisiana, USA) v únoru 2020, ale po 44 dnech bylo natáčení pozastaveno kvůli covidu-19. V srpnu téhož roku se filmování obnovilo. Dále se natáčelo v Los Angeles (Kalifornie, USA). (SONY_)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

31.12.2021

Přichází den, kdy se každoročně obracíme na nejoblíbenější uživatele, aby se nám svěřili se svými topkami 3 filmů (a případně 3 seriálů) uplynulého roku. Od loňska je navíc doplňují i vybraní… (více)

Reklama

Reklama