Reklama

Reklama

Moskva, má láska

  • Československo Má láska (více)

Obsahy(1)

Mladé, talentované baletce Juriko se splní životní sen, když je vybrána ke studiu baletu v Moskvě. Opouští kamarády i svého přítele a s nadšením se vrhá do studia. V Moskvě se potkává s mladým umělcem Voloďou a propadá kouzlu nové lásky. Její štěstí se zdá dokonalé, když uspěje v konkurzu absolventek a získává hlavní roli v představení ve Velkém divadle. Do života jí zasáhne stín minulosti, její rodiče na konci války žili v Hirošimě. Všechno, co se zdálo na dosah, je náhle nedosažitelné. (Jezinka.Jezinka)

(více)

Recenze (5)

italka63 

všechny recenze uživatele

Moc dlouho jsem ten film hledala, zapomněla jsem název. Určitě za shlédnutí stojí, charismatický Oleg Vidov a japonská baletka.... ()

Merťas

všechny recenze uživatele

V pražských kinech se promítal od 1.5.1975 (Sevastopol, U Hradeb); V našich kinech se uváděl pod zkráceným názvem "Má láska". Zřejmě se celý název pro naše diváky, sedm let od sovětské intervence, nezdál dostatečně atraktivní. :-) ()

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Do Moskvy přiletí japonská baletka a zamiluje se do ruského kolegy. Moc hezký film o baletu, hudbě, lásce a protože je děvenka z Hirošimy, taky o smutku. ()

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Film o lásce, baletu, absolutním štěstí a vzápětí hlubokém zoufalství. O co se kdo snažil s Černou labutí, když už na téma balet existuje tenhle film? ()

Galerie (54)

Reklama

Reklama