Reklama

Reklama

School's Out Forever

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Na světě vypukla pandemie a drtivá většina lidí umírá. Ti se štěstím, na které virus nepůsobí, se poměrně rychle probouzí ve světě bez pravidel. Náš hlavní hrdina, patnáctiletý Lee (Oscar Kennedy) má jen jeden cíl – přežít a setkat se s mámou. Prchá proto z města, aby se ukryl na venkově v sídle jeho bývalé univerzity. Tam se však situce brzy zkomplikuje, neboť přeživší čelí nečekanému útoku... (Eliott)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (22)

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Prvý film z roku 2021, ktorý som videl a hned sa jedna o pekne nadupanú vecičku. Troška som dúfal, že to bude aspoň trocha zombie film, čo teda nebol. Čo mi prekážalo na filme bola postava Leeho. Práve od neho som čakal viac ako dokázal vo finále, jeho postava bola neskutočne zle napísaná, práve tá mala byt ťahúňom filmu, ale nebola. Je to pekná vybíjaná na strane dobra i zla, len celkom presne neviem, kto je kto. Akcia super, herecké prejavy taktiež, ale ten scenár mohol byt o niečo logickejší i zaujímavejší. Myslel som, že 4* má v kapse, ale finále až tak neprekvapilo, tak len za silné 3*. ()

Mamlas 

všechny recenze uživatele

První hodinka něco je čistý odpad, bo nuda jak prase vyjma snad 2 mrtvolek. Marných 99% času je k přetočení. Ke konci je jakýsi absurdní boj 2 skupin, taková žabomyší válka, tam jsou zajímavá místa, ale zase je to plné otravně nudného balastu, zpomalených záběrů. Jako celek to neuvěřitelně nudí. Rychlostí 2 až 16x jsem to nakonec dojel do konce, abych aspoň zjistil, jak to dopadlo. (11%) ()

Reklama

Eliott 

všechny recenze uživatele

Senzační pandemie řízlá se school invasion. Pokud pominete fakt, že netrénovaní a často dosti mladí školáčci si takhle dobře povedou proti dospělým poměrně organizovaným žoldákům, film si náramě užijete. Neboť má úžasný spád, propracované akční scény a velice poutavou ponurou atmosféru zachycenou schopným kameramanem. Vlastně jediné co bych mohl filmu vytknout jsou zmíněné díry ve scénáři. S mírnou schovívavostí dávám 70%. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Pozornost tento thriller udrzi. Smes dramatu a akce. Jsou zde dokonce zvraty. Herecke vykony nic moc. Rezie ma svuj styl, ale akcni sceny jsou jako batoh s krvi. Film je takovy kop do hlavy. Jako trida a skoly Svateho Martina ,ktera zustala po apokalypse opustena. Zaverecna scena pusobi, ze se dost opakuje. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Ve světě začne řádit pandemie, vůči které jsou imunní jen lidé s určitou krevní skupinou. Přeživší studenti elitní školy se celkem záhy musí postavit přeživším obyvatelům přilehlého městečka. V jednu chvíli celkem slušný masakr s několika lahůdkovými scénami a v té druhé neustálé přemítání nad tím, co je a není správné či kdy se jedná o nutnou sebeobranu a kdy o obyčejnou krvelačnost. Někdy se to vhodně doplňuje, ale jindy to nutí dělat postavy neskutečně pitomé věci. Zejména hlavní hrdina se občas chová jako debil, ale Oscar Kennedy zahrál natolik dobře, že jsem skoro neměl chuť ho praštit kriketovou pálkou. Vůbec herci mile překvapili a patří k nejsilnější devíze filmu. Celkově je škoda, že to Milburn nepojal jako černou komedii, protože pár relativně fungujících náznaků tu bylo. Ale ani takhle to nedopadlo úplně špatně. 70% ()

Reklama

Reklama