Reklama

Reklama

School's Out Forever

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Na světě vypukla pandemie a drtivá většina lidí umírá. Ti se štěstím, na které virus nepůsobí, se poměrně rychle probouzí ve světě bez pravidel. Náš hlavní hrdina, patnáctiletý Lee (Oscar Kennedy) má jen jeden cíl – přežít a setkat se s mámou. Prchá proto z města, aby se ukryl na venkově v sídle jeho bývalé univerzity. Tam se však situce brzy zkomplikuje, neboť přeživší čelí nečekanému útoku... (Eliott)

(více)

Recenze (22)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Pandemický Thriller křížený se School Invasionem a je to fajn zábava, která má misty až nečekaný říz! Ve světě vypukne apokalypsa, smrtící virus a lidé začnou bláznit, rabovat, zabíjet. Mrtvoly se válejí v ulicích, tvoří se nepřátelské gangy a děj se soustředí na školu Svatého Marka, kde skupina imunních studentů se snaží přežít. Má to slušný vizuál, sympatické herce a když dojde na akci je napínavá a dostatečně brutální. Jediné, co filmu škodí, že je tak trochu hloupý, především v závěru mě některá rozhodnutí vyloženě štvala, ale jinak jsem se bavil nadprůměrně a mrtvol je zde víc než bych před zhlédnutím doufal. Rozhodně fajn jednohubka. Příběh***, Akce****, Humor**, Násilí***, Zábavnost****, Hudba****, Vizuál***, Atmosféra***, Napětí***. 6.5/10. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Co do konfliktů mezi postavami dost na vodě postavenej a vychtěnej pandemickej derivát Pána much, ale jako žánrovou jednohubku to lze akceptovat. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Senzační pandemie řízlá se school invasion. Pokud pominete fakt, že netrénovaní a často dosti mladí školáčci si takhle dobře povedou proti dospělým poměrně organizovaným žoldákům, film si náramě užijete. Neboť má úžasný spád, propracované akční scény a velice poutavou ponurou atmosféru zachycenou schopným kameramanem. Vlastně jediné co bych mohl filmu vytknout jsou zmíněné díry ve scénáři. S mírnou schovívavostí dávám 70%. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Aktuálně zaměřené sci-fi drama o pandemii, která zřejmě zachvátila svět, každopádně příběh se odehrává v postižené Británii. Lee Keegan byl právě vyloučen ze soukromé školy Svatého Marka a vrací se s otcem domů. Po třech týdnech je všechno jinak. Leeův otec umírá a země se zmítá v sevření virové nákazy. Pokud ale máte správnou krevní skupinu, jako Lee po své matce, pak jste imunní. Lee se po telefonátu s matkou, která je v cizině, vrací do školy, kde zůstala skupina chlapců s jeho kamarádem, učitelem a zdravotní sestrou. Když do školy vtrhne muž s dítětem (žákem) a v patách mají dva zabijáky, vše se rázem změní. Jedním z pronásledovatelů je Claire Bakerová, která se stane vězněm, zatímco její druh je zabit. Matka Claire si zanedlouho pro dceru přijde i s početným ozbrojeným doprovodem. Škola se stává pevností a válka je na spadnutí. Otázkou je, zda mají děti šanci proti ozbrojeným mužům. Problém jsem měl s hlavní postavou, jelikož Lee je moula, který prozře až téměř v závěru. Jeho kamarád Sean je ukázkovým příkladem člověka, který využije situace pro sebe, ale své činy obhajuje alibisticky slovy, že je to pro školu. Zamrzelo mě, že větší prostor nedostala Samantha Bondová. Akce jsou napínavé a drsné, i když mnohé z říše fantazie. Výborná kamera, skvělá hudba. Váhal jsem mezi 3 a 4*, ale přikloním se nahoru, protože film plný mrtvol rychle utekl, byť mi chyběla pasáž vysvětlující, co se stalo v samotném závěru bitvy. ()

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Na to, že je to britský výmysl, tak je to celkem povedené. Banda náctiletých studentů převezme velení v téměř opuštěné škole během smrtelné pandemie, a to jen díky tomu, že mají dobrou krevní skupinu. Nepřišlo mi to ani moc sci-fi, s ohledem na aktuální dění ve světě. Akce byla super a herci byli sympatičtí. Nicméně mě zklamal nedořešený a nic neříkající konec. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

School's Out Forever by sa dal voľne preložiť ako Navždy sa nám skončila škola, a tak som sprvoti váhal, či nejde o nejakú sondu do slovenskej spoločnosti, kde už druhý rok neprebieha skoro žiadna výučba a maturanti dostávajú zdrapy papiera založené na priemere, takže ich nezamestnajú ani na skládke Žiaľ nedostal som takúto sondu, dostal som niečo nižšie bez pútavejšieho deja, kde sa v naťahovanej nude občas začne strieľať. A osadenstvo tu vyzerá, ako by práve absolvovalo protiherecký kurz. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Pozornost tento thriller udrzi. Smes dramatu a akce. Jsou zde dokonce zvraty. Herecke vykony nic moc. Rezie ma svuj styl, ale akcni sceny jsou jako batoh s krvi. Film je takovy kop do hlavy. Jako trida a skoly Svateho Martina ,ktera zustala po apokalypse opustena. Zaverecna scena pusobi, ze se dost opakuje. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Ve světě začne řádit pandemie, vůči které jsou imunní jen lidé s určitou krevní skupinou. Přeživší studenti elitní školy se celkem záhy musí postavit přeživším obyvatelům přilehlého městečka. V jednu chvíli celkem slušný masakr s několika lahůdkovými scénami a v té druhé neustálé přemítání nad tím, co je a není správné či kdy se jedná o nutnou sebeobranu a kdy o obyčejnou krvelačnost. Někdy se to vhodně doplňuje, ale jindy to nutí dělat postavy neskutečně pitomé věci. Zejména hlavní hrdina se občas chová jako debil, ale Oscar Kennedy zahrál natolik dobře, že jsem skoro neměl chuť ho praštit kriketovou pálkou. Vůbec herci mile překvapili a patří k nejsilnější devíze filmu. Celkově je škoda, že to Milburn nepojal jako černou komedii, protože pár relativně fungujících náznaků tu bylo. Ale ani takhle to nedopadlo úplně špatně. 70% ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Prvý film z roku 2021, ktorý som videl a hned sa jedna o pekne nadupanú vecičku. Troška som dúfal, že to bude aspoň trocha zombie film, čo teda nebol. Čo mi prekážalo na filme bola postava Leeho. Práve od neho som čakal viac ako dokázal vo finále, jeho postava bola neskutočne zle napísaná, práve tá mala byt ťahúňom filmu, ale nebola. Je to pekná vybíjaná na strane dobra i zla, len celkom presne neviem, kto je kto. Akcia super, herecké prejavy taktiež, ale ten scenár mohol byt o niečo logickejší i zaujímavejší. Myslel som, že 4* má v kapse, ale finále až tak neprekvapilo, tak len za silné 3*. ()

Tony.cs 

všechny recenze uživatele

Film má zápletku, napětí i slušné herce. Ale hrozně mu škodí, jak moc se bere vážně. Hrozně moc. Mohla to být odlehčená pecka. Takhle to na čtvrtou hvězdu dosáhlo za tu atmosféru. ()

Aljak odpad!

všechny recenze uživatele

Že som si ja neprečítal popis k filmu skôr ako som si ho pozrel... Ale jednoducho, ako fanúšika filmov zo školského prostredia, ma zaujal názov a aj obal vyzeral vcelku lákavo. No a napokon z toho bola typická trápna "apokalyptická" hlúposť, ktorá mala jediné spoločné so školou to, že sa to tam odohrávalo. A už to bolo celý čas len o vypočítavosti, sebectve a vraždení. Takže nič pre mňa. Ale kto má rád všetky tie afektované post-apokalyptické akčné filmy, tak možno sa mu to bude páčiť. Za mňa odpad! ()

bizz_mjc 

všechny recenze uživatele

Kterak některým jedincům jebne dřív, než začnou přemýšlet, natož vyjednávat. Fajn jednohubka o vypuknuvší pandemokalypse. ()

Wancohoff 

všechny recenze uživatele

zacinalo to zaujimavo ale nakoniec zistite ze pozerate hodiny a nic sa tam nedeje. nieje to ani drama, ani scifi a ani komedia na ktoru sa to obcas podoba.. skoda casu a a ani som to nedopozeral. ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Docela překvápko ... vlastně to samé co běžně viděno ... ale zase v jiném prostředí ... a s mladými - až moc - herci / čkami ... ()

Mamlas 

všechny recenze uživatele

První hodinka něco je čistý odpad, bo nuda jak prase vyjma snad 2 mrtvolek. Marných 99% času je k přetočení. Ke konci je jakýsi absurdní boj 2 skupin, taková žabomyší válka, tam jsou zajímavá místa, ale zase je to plné otravně nudného balastu, zpomalených záběrů. Jako celek to neuvěřitelně nudí. Rychlostí 2 až 16x jsem to nakonec dojel do konce, abych aspoň zjistil, jak to dopadlo. (11%) ()

angel.CZ 

všechny recenze uživatele

V prvních pár minutách si člověk řekne, to je mi povědomé, ono se to vlastně děje teďka, o 2 minuty později jste rádi, za to co je teďka a vlastně, že na tom světě ještě tak špatně není. Jsi lev, nebo ovce? Zabiješ někoho neznámého abys přežil? Zabiješ souseda? Zabiješ osmileté dítě? A co když na tebe míří puškou a hodlá zmáčknout spoušť? TY nebo ON ? Lidstvo si stejně časem nic jiného nezaslouží a ví to každý 😉 Posapokaliptickych filmu je spousty, ovšem Británie (a její humor) nikdy nezklame 😉 😎 Film jsem si pustil na ,,usínání" - k mému příjemnému překvapení film dokoukán a jako novinka si zaslouží i malou recenzi. Hodnocení na csfd moc nevšímá, jedná se o novinku 😉 ()

petrik11 odpad!

všechny recenze uživatele

Pôvodne som si myslel, že dej je zasadený niekam do Pakistanu a ono to bolo staré, dobré Anglicko. Apokalypsa je tam už teraz, to nepotrebujú ani natáčať podobné sračky ()

Kushina 

všechny recenze uživatele

Takový dětský postapocalyptický film, co nijak nenadchne a neurazí. Nic zvláštního se nestane a téměř vše se dá krom konečné "bitvy" očekávat. 50% ()

Reklama

Reklama